CRA’P resident març – abril – agost 2013

SENSE TÍTOL

Aquesta residència artística és una possibilitat de començar a investigar a través del meu cos i l’escriptura els conceptes de terrorisme poètic i esgotament a través de creacions perfomàtiques. Investigar alguna resposta, més dubtes, coneixements i generar possibilitats. Em baso en la filosofia esquizo-analítica i el terrorisme poètic, però encara és necessari investigar les implicacions que aquestes teories poden tenir sobre el cos, en cada gest, en cada respiració, mirada i….

 

 

 

 

 

 

 

 

Miriam Lange Guerra: graduada en Interpretació, Literatura i Llengües Estrangeres, va començar el seu procés d’investigació en el teatre i la pràctica de la filosofia esquizo-anàlisis durant els seus estudis universitaris a Brasil, moment en el que va fundar un grup de teatre per posar la teoria en l’expressió del cos. En busca de diverses estratègies per potenciar la vida, es mou a Europa. Després d’un any viatjant, veient i coneixent aquesta part del planeta, ara viu a Barcelona on continua la seva investigació, fins la propera tempestat de la vida.

 

 

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org