CRA’P resident abril 2013 a juliol 2014

TIT

Treball de recerca i creació compartit amb Esther Freixa en qualitat d’acompanyant. Aquest treball parteix d’un material escènic amb titelles creat per mi fa tres anys quan vaig tornar a Espanya després de dos anys d’estada a Sud Amèrica.

On sóc ara com a persona actriu performer? De quina manera es relaciona el fet escènic amb la meva vida com a escena?

Em plantejo deconstruir el text de partida per trobar una nova dramatúrgia de la qual emergeixin les veus de cada cos reconstruint el material cap a nous significats: Qui són aquests titelles? Qui sóc jo? Qui mou a qui? Quin espai creem i com aquest ens crea?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sigrid Kollmannsperger: L’inici de la pràctica de clown a l’escola de circ d’Alcorcón (Madrid), la porta a acabar sobtadament la seva carrera professional com a arquitecta tècnica. D’aquí passa a ser membre fundadora de Extra-Vagante Teatro, companyia dirigida per Hernán Gené en què treballa sobre la base de l’antropologia teatral. Continua el seu procés de formació a través de diverses tècniques d’interpretació i dansa, i de pràctiques de treball amb el cos i la veu, i d’investigació sobre el fet escènic. Li interessa molt la creació plàstica a partir de material reciclat i d’aquí sorgeix la construcció de titelles, amb ells en l’actualitat desenvolupa un procés d’investigació i creació escèniques. També treballa al servei de persones amb diversitat funcional a la Fundació Pere Mitjans i forma part de la companyia Varietats a L’ombra, que realitza intervencions dins l’àmbit acadèmic de l’educació a la Universitat de Barcelona, a través del teatre fòrum i la creació de performances.

 

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org