CRA’P resident gener a març 2012

OSTINATO 2

Fa un parell de nits vaig somniar que sota l’ombra del darrer sol en un preciós jardí, veig un nen que se m’acosta. Està encara molt lluny, no li veig la cara, però té quelcom familiar. Quan li veig la cara reconec que aquest nen sóc jo. Sóc jo als cinc anys. L’abraço, ric i jugo durant una bona estona. Menjo fruita, parlem, sóc jo càndid, ingenu, pur. Li prometo que el portaré sempre al meu cor. Em desperto, ric.

 

 

 

 

 

 

Jorge Horno: és llicenciat en Belles arts, ha estudiat art dramàtic a Antzoki Eskola, i realitzat el Master Internacional en Arts escèniques (Universitat Juan Carlos I, Madrid). Com intèrpret durant els últims anys ha treballat per la Cia. Rodrigo García , Cia. Deus, Cia. La República i per la Cia. Elena Córdoba.

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org