CRA’P residents juliol – setembre – novembre 2011

COLAPSAR

Colapsar es basa en una sèrie d’idees: L’ésser humà, la tecnologia i la naturalesa tenen un límit de màxim potencial: el 100%. Si aquest límit es creua, la petita línia entre el 100% i el 101%, el sistema es col.lapsa de diverses maneres. A Colapsar la forma en què aquests sistemes es recuperen és la part central de la nostra investigació de moviment. La recuperació com a construcció cultural és explicada generalment des de la redempció: mostres una càrrega i et desfàs d’ella o mostres una limitació i la trenques. També s’associa el col.lapse com a sinònim d’esfondrament, caiguda o caos, com una pèrdua de la totalitat cap a la fragmentació sent l’únic camí per a la restauració tornar a l’ordre anterior o generar-ne un de nou. En tot cas buscarem recuperar a partir de desprendre’ns de tot lo anterior, prenent el desenvolupament temporal del col.lapse i les diverses sensacions que dispara i com els múltiples sistemes busquen recuperar-se fins que tot el cicle torna a començar i inexorablement col.lapsa una i altra vegada.

Cecilia Colacrai: ballarina, coreògrafa i professora de dansa contemporània i improvisació. Resideix a Barcelona des de l’any 2002. Ha desenvolupat el seu propi treball al costat d’artistes de diferents disciplines com el circ, el teatre, el vídeo i la música.

Gabriela Barberio: ballarina, coreògrafa, actriu. Integrant de la companyia argentina “El Descueve” (1990-2005). La seva formació abasta diferents tècniques de dansa contemporània, arts marcials, acrobàcia, ioga, teatre, contact-improvisació, entre d’altres.

Sebastian García Ferro: coreògraf, ballarí, perfomer i professor de contact improvisation i compositor resident de la fundació Phonos de la UPF. Des de 1999 dirigeix a Barcelona la seva pròpia companyia amb la qual ha creat 16 peces. Dirigeix el Barcelona International Dance Exchange – B.I.D.E.

 

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org