CRA’P presentacions 2012

4 i 5 de juliol a les 20:30 a CRA’P

de LA VELLA FAM

amb David Eudave, Leonardo Mancini, Pei Hwee Tan i Francesc Torrent

Una història teatrada que explica un viatge esperpèntic i desplega una particular panòplia de l’home…La vella història de la Caiguda.

Un cercle, un ventríloc, una dansa de les ombres de la consciència, un cec, cançons tradicionals transformades, una corda de penjat, el moviment del temps, l’aparició de la paraula…Fills del drap – Retaule d’una caiguda desplega una sèrie d’escenes que, seguint una perspectiva calidoscòpica i a través d’un muntatge dinàmic d’accions ben precises, narren l’epopeia de l’home caigut i el seu turmentat desig de tornar. Es tracta d’una història que, com si fos una mena de ritornello oníric, potser ja coneixem encara que no l’haguem sentida mai.

Anar a buscar l’home com aquell qui se’n va a tallar arbres. Escriure com qui és a punt d’anar a arrasar tot un bosc sencer. Poètica de la tala. Caps rodant. Branques en caiguda lliure. Plom. El plom de la sega. I un text des del final, després de tot.
de La caça de l’home, d’A. Balasch
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La creació de Fills del drap – Retaule d’una caiguda ha seguit un procés especial. Després de germinar i créixer, la peça ha iniciat una fase itinerant de presentacions a l’estranger per compartir els resultats creatius amb grups i espectadors diversos. Avui recala a CRA’P -pràctiques de creació i recerca artística, dues oportunitats úniques per veure aquesta particular proposta escènica!

Fills del drap – Retaule d’una caiguda és una peça de teatre concebuda per un grup que té seu a Barcelona. Som quatre actors provinents de Mèxic, Itàlia, Singapur i Catalunya. Tirem endavant Fills del drap – Retaule d’una caiguda sota el paraigua de La Vella Fam, una plataforma que allotja i dóna suport a produccions, recerca, intercanvis i difusió en el terreny de les arts performatives i que acull el treball creatiu dels seus membres.

____________

Les fonts textuals (Balasch, Cioran, Novarina, Capdevila, Melville, Celan, M.L. King, Kerouac, Lautréamont, Cohèlet) es cohesionen al voltant de la darrera obra del poeta Albert Balasch: La caça de l’home.

Més informació: www.fillsdeldrap.net / www.lavellafam.wordpress.com / Facebook: Fills del drap- Retaule d’una caiguda

Fotos: CRA’P

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org