CRA’P Presentacions 2024

30 de juny a les 18h al Teatre Can Gomà – Mollet del Vallès

“Res més que això: ser adolescent” posa l’adolescència al centre per viure-la de primera mà. Per confrontar les preguntes que arriben en aquest moment vital, tant intens com caòtic. Un temps marcat pels canvis constants i radicals, on el cos irromp i ens transforma, en una explosió on consciència i confusió es donen la mà. On apareix el futur amb força i s’emporta la infància en un obrir i tancar d’ulls.

 

 

 

 

 

 

Fitxa artística
Creació i interpretació: Joanna Hernández, Bruna Colín i Esther Freixa
Direcció: Esther Freixa
Acompanyament al procés: Toni Cots
Fotografia: Alba Montañez
Residència artística: CRA’P – pràctiques de creació i recerca artística

Taquilla inversa

Aforament limitat.

Esther Freixa, actriu, performer i creadora escènica, ha conduit el taller per infants  COS ESCÈNIC de CRA’P desde l’any 2012. La Joanna Hernández i la Bruna Colín han participat durant pràcticament tot aquest temps fins que l’edat ha impulsat un punt i a part. Ara que tenen 13 anys, ens hem proposat fer juntes un procés que ens porti a la creació d’una peça on compartim escena totes tres. Serà un repte i una cloenda de tot el compartit durant aquests anys.

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org