TALLER DE CLOWN amb Jef Johnson

CRA’P Tallers 2024

Dissabte 18 de maig de 15:30h a 19:30h i diumenge 19 de maig de 10h a 14h

Les lleis de l’univers quotidià no sempre són compresos o acceptats pel Clown. En la realitat del Clown, la fantasia i descobriment creatiu sovint defineixen el que és real. L’artista clown moltes vegades s’enfronta amb el problema de la realitat vs. la fantasia. La veritat és: el clown només coneix el que és. Tot és possible per al clown. Per a poder experimentar qualsevol possibilitat com veritablement real, el clown ha d’estar en un estat de presència i simplicitat honesta.

En aquest taller explorarem:

l’experiència objectiva
estupidesa
els sentits
associacions espontànies

la relació amb el medi ambient
comunicació
fascinació
curiositat
sorpresa
contacte directe
contacte indirecte

els impulsos que sorgeixen de l’experiència individual
transformació del cos
acció
sentit de direcció
relació amb la llum i la gravetat
acció cap endavant versus actuació amb vacil·lació.

percepció i emoció
transformació d’estats emocionals
energia
tempo-ritme

Jef Johnson presentarà la seva pedagogía del “descobriment creatiu” i ho aplicarà a l’entrada i el joc del Clown, i també el joc de la vida.

“La simplicitat de l’existència ingènua és l’arrel que nodreix totes les coses.”
Jef Johnson

 

 

 

 

 

 

 

 

Imparteix Jef Johnson

Preu: 77€ (55€ col·laboradors i associats de CRA’P / 60€ membres de l’APdC, APCC, AADPC, AGT i graduats de l’Institut del Teatre).

Inscripcions:
info@cra-p.org / 644 443 226

Espai de CRA’P

 

Jef Johnson és una referència en el camp de la teoria de les arts escèniques. La seva recerca s’enfoca en l’experiència ingenua, la consciència creativa, el joc, els patrons de comportament i la identitat social. Artista principal de Slava’s Snowshow, en les funcions de Broadway i en les de gira Internacional. Ha treballat en el Cirque du Soleil com clown, assessor artístic i director de tallers. Jef té més de 30 anys d’experiència professional en les arts escèniques en una vasta gamma d’estils que van des del clàssic fins a l’abstracte. Ha fet classes Mestres, Conferències i Tallers per a moltes organitzacions, companyies de teatre i universitats incloent Cirque du Soleil, Slava’s Snowshow, Nouveau Clown Institute, Camp Broadway, Universitat de Houston, Universitat de Pennsylvania, Universitat Columbia, Universitat de Nova York, Universitat de Wesleyan, CUNY, SUNY, CENART, UNAM, BUAP, UQROO, UDEM. UAQ, TEC Monterrey, entre altres. És el director fundador del Jef Johnson’s Clown Lab a la ciutat de Nova York; mestre integrant de la facultat del Nouveau Clown Institute a Barcelona, Espanya; ha impartit tallers en Gesundheit Institute de Patch Adams; i per molts llocs mes.

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org