SOUPHIÈNE AMIAR

CRA’P Residències 2024

12 abril a les 19h
Espai de CRA’P

Teixeix una trama amb diversos fils: un escriptor que lluita contra la seva incapacitat per a acceptar la realitat, la història d’Ahmed i la porta metafòrica, entrellaçats en un tapís coreogràfic. Ahmed simbolitza l’esperança d’un demà millor, i la seva prematura mort deixa una petjada inesborrable, mentre que la porta amant serveix de conducte cap al desconegut, desafiant les nostres percepcions. Inspirada en el poema de Robert Burns My Heart’s in the Highlands, la nostra coreografia reflecteix l’enyorança de les muntanyes, on regnen la llibertat i la bellesa natural. Incorporant la noció de seducció de Jean Baudrillard, explorem la naturalesa esmunyedissa del desig i la cerca per transcendir els processos de producció convencionals. El nostre espectacle convida al públic a abandonar els límits i embarcar-se en un viatge dins la immensitat del desert i la imaginació. A través d’una lent ecològica, qüestionem el paradigma de la productivitat en el món de l’espectacle. L’escenari, adornat amb desgastades portes de casa de fusta, serveix de punxant recordatori de transició i traspàs.

 

 

 

 

 

 

Presentació del procés de creació.

Entrada lliure. Aforament limitat.

 

Souphiène Amiar. Amb més de 30 anys d’experiència en teatre i dansa, és un artista versàtil que teixeix un ric tapís de rols com a intèrpret, director i dramaturg. Arrelat en el compromís d’explorar els secrets del moviment i l’expressió, el recorregut artístic de Souphiène ha estat profundament marcat per perspectives tant tradicionals com interdisciplinàries. Tant en el seu treball com intèrpret amb el Workcenter of Jerzy Grotowski and Thomas Richards com en les experimentacions artístiques del Cercle Collective i la Compagnie ToutFaitMain, que ell mateix va fundar, ha explorat les interseccions de diferents disciplines, actuant, dirigint, co-escrivint i col·laborant amb artistes de diversos camps creatius. Aquesta experiència expansiva i estimulant li ha permès desenvolupar i perfeccionar les seves habilitats de performer, adquirint una comprensió fonamental sobre la presència escènica, els estils performatius, la confiança i l’art de la generositat en l’actuació.

 

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org