CRA’P Tallers 2024

D’abril a juny. 3r dissabte de mes de 10h a 13h

És un cicle de tres trobades per gaudir del cos en moviment amb l’acompanyament de diferents professionals de la dansa i el treball corporal.

20 d’abril amb Noemí De Angelis

Taller de consciència corporal per explorar la relació cos-ment. Un matí en tres temps. Obrint camins. Un, re-conèixer en el cos els principals centres d’energia. Dos, una aproximació al Reiki, mètode de sanació a través de les mans. Tres, un temps de meditació.

18 de maig amb Mónica Extremiana

Un espai d’exploració compartida des de la base del Body-Mind Centering, per connectar amb la natura que som, el nostre potencial i alhora els nostres patrons. Un viatge d’allò singular a allò col·lectiu, on el moviment esdevé poètic.

15 de juny amb Constanza Brncic

Proposo una trobada per explorar, a través del joc, el moviment, la percepció i com ens relacionem a través de la dansa. No cal experiència prèvia, només ganes de gaudir i aprendre!

Imatge Tristán Pérez Martín

Preu:
3 tallers: 80€ (70€ associats i col·laboradors de CRA’P)
1 taller: 30€ (25€ associats i col·laboradors de CRA’P)

Inscripcions:
info@cra-p.org / 666 763 504

Espai de CRA’P

 

Noemí De Angelis. Terapeuta corporal i mestra de Reiki-Usui. Formada al Sistema Aberastury, tècnica per al Moviment de l’Energia Conscient. Formadora de Reiki fent servir les tres vies, el treball corporal, la meditació i el tractament. Des de fa més de 30 anys imparteix tallers grupals i fa consulta individual.

Mónica Extremiana. Ballarina, coreògrafa i docent de dansa-improvisació els últims 35 anys. Formada primer en art dramàtic i dansa, es certifica posteriorment en DFA – Reconeixement de Patrons Somàtics així com en Body-Mind Centering, BMC®.
Actualment combina el treball a la consulta privada amb la tasca com a professora e investigadora del moviment des de la perspectiva d’una somàtica poètica.

Constanza Brncic. Ballarina i doctora en filosofia. Combina la seva tasca artística i de recerca en l’àmbit de les arts vives i la realització de nombrosos projectes i encàrrecs -entre els quals destaca el projecte comunitari PI(È)CE, el treball Registres Evanescents, o la recentment estrenada Peça sense mi entre d’altres-, amb la docència de Composició, Improvisació i tècniques de moviment al Conservatori Superior de Dansa (CSD / Institut del Teatre) i la direcció del Postgrau en Arts vives i Contextos de l’IT. El seu projecte de recerca Pràctiques laterals, ha obtingut recentment la beca de recerca de la Generalitat de Catalunya i estarà en residència a Graner i Espai de Marge durant 2024.  www.constanzabrncic.net

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org