CRA’P resident setembre a novembre 2011

MU – TO (fase 2)

Lo ‘real’ de Mu-To és la seva durada; el lapse de temps que passaràs assegut a la teva butaca.
Quina concepció d’aquest espectacle pots tenir prèviament?
Lo ‘real’ a Mu-To  és també un viatge.
També ho és el teu cos que conté una infinitud de records i experiències. Que conté també la totalitat de l’oblit. Endinsant-te en la teva memòria sabràs que només serveix la reinvenció.
Et mouràs entre l’autobiografia i la ficció; entre allò documental i lo escènicament construït. Recuperaràs lo possible i provocaràs lo impossible.

 

 

 

 

 

 

Laida Azkona Goñi estudia dansa a The Rambert School a Londres i a SEAD, Salzburg. Completa la seva educació a The Trisha Brown Company Studio i Movement Research, Nova York. Al 2006 crea junt amb Jean-Marc Serrano el col·lectiu HIERBA ROJA. De les seves col·laboracions han resultat la vídeo-instal·lació In-Out-Loops, l’espectacle Coches Rojos, Miedo y Cafeteras i la seva última creació HASIERA (el principio de la incertidumbre). Ha col·laborat com intèrpret a Sens Production (Nova York), Wee/Scavetta Company (Oslo), In this Section – Juschka Weigel (Berlin-Espanya) i la Cia. Bebeto Cidra (Barcelona). www.hierbarojadanza.blogspot.com

Amb VERÓNICA EGUARAS

CRA’P residents març – abril 2011

MU – TO (fase 1)

El projecte MU-TO és de caràcter híbrid i es nodreix de diferents disciplines. El cos i l’acció de les arts escèniques, la visió estètica i l’exploració audiovisual de les arts plàstiques i la investigació teòrica. Mu-To reinventa la seva realitat a través del present, del passat i de l’estranyesa del quotidià. Es formalitza com un projecte de dansa, però es constitueix horitzontalment com un guió literari, una autobiografia de creació col·lectiva, un quadern de bitàcola del procés creatiu, un documental, un poema visual i un estudi del cos en moviment. http://mu-to.blogspot.com
Verónica Eguaras Alcantara és llicenciada en Belles Arts per la Universitat del País Basc. Desenvolupa el seu treball dins de les arts plàstiques compaginant disciplines com l’escultura, fotografia, dibuix o el vídeo en projectes artístics multidisciplinars. En especial el videoart com a gènere i l’animació com a tècnica, caracteritzen el seu treball audiovisual. Va rebre el premi nacional INJUVE d’Arts Visuals l’any 2008. Recentment he realitzat diverses exposicions individuals al Centre Cultural Bastero, Centre Huarte d’Art Contemporani i col·lectives al Cercle de Belles Arts de Madrid o al Centre Torrent Ballester de Ferrol.
CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org