CRA’P Col·laboracions 2024

23 i 24 de març de 10h a 14h

El taller té com objectiu explorar la relació existent entre el cos i la màscara, alhora que desenvolupar les possibles diferents expressions de la màscara mitjançant qualitats del moviment, del ritme, de la respiració i de la mirada.

Es treballarà a nivell individual i en grup amb la finalitat de fer possible breus trobades entre màscares en les que els participants exposaran una situació teatral entre personatges.

 

 

 

 

 

 

Impartit per Toni Cots

Gratuït
Inscripcions: cclamarineta@molletvalles.cat / 93 570 49 37
Espai de CRA’P

Més informació: info@cra-p.org

 

Toni Cots és investigador, actor, creador i director d’arts escèniques. Ha estudiat el teatre de màscares Topeng a Bali (Indonesia), Nihon Buyo al Japó i arts marcials a Bali i Índia. Durant 5 anys va ser membre actiu de la ISTA (Escola Internacional d’Antropologia Teatral) dirigida per Eugenio Barba – Odin Teatre. Durant un període de 10 anys coordina, crea i/o dirigeix a Dinamarca i a Escandinàvia projectes culturals internacionals relacionats amb l’emigració i l’exili en diferents països. Ha treballat i impartit cursos i tallers a Dinamarca, Espanya, França, Itàlia, Eslovènia, Veneçuela, Colòmbia, Perú, Equador, Brasil, Xile, Mèxic, Líban, Egipte, Tunísia, entre d’altres. Des del 2011 és membre i co-fundador de Cra’p.

 

Aquesta activitat és fruït de la col·laboració de CRA’P al programa de celebració del Dia Internacional del Teatre de l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

 

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org