CRA’P Col·laboracions 2024

TALLER DE CREACIÓ
Per dones de totes les edats

Del 7 de febrer al 6 de març. Dimecres de 19h a 21h.

Aquest taller de creació busca obrir un marc per la reflexió sobre el fet de ser dona en el nostre món contemporani. L’objectiu és generar un moment públic on les dones sortim al carrer per donar cos i veu a allò que movilitzi a cadascuna de les participants, en una acció performativa conjunta, sòlida i estructurada.

Amb el cos com a lloc de referència que tant ha condicionat a les dones al llarg de la història. El cos de la dona ha sofert nombrosos abusos i represions, des de mutilacions, violacions, operacions, etc. sent font incessant de conflicte. També la dona ha fet servir el seu cos com a reducte de poder i llibertat, utilitzant-lo amb diverses finalitats.

Per això posarem el cos al carrer i a les places de Mollet creant una performance que convidi a la reflexió a partir de l’impacte de la presència femenina grupal. Apostant per la sensibilitat i la força que ens caracteritzen.

Facilita Esther Freixa Ràfols

Gratuït

Inscripcions: cirdjoanabarcala@molletvalles.cat / 93 570 77 47

Espai de CRA’P

Més informació: info@cra-p.org

 

Esther Freixa i Ràfols és performer, creadora escènica i actriu, llicenciada en art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Imparteix classes, tallers i cursos de coneixement del cos i moviment des de fa més de 15 anys. Alhora, ha presentat el seu treball escènic a diversos països d’Europa i Llatinoamèrica. És membre fundadora de CRA’P.

Aquesta activitat és fruït de la col·laboració de CRA’P al programa de celebració del Dia Internacional de la Dona de l’Ajuntament de Mollet del Vallès

 

 

Fotos: Alba Montañez

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org