ELUDA DANCE CO.

CRA’P Residències 2024

31 de gener a les 19h
Espai de CRA’P

“Wake up Topia” es relaciona indirectament amb la vida, el temps i els que queden enrere. A través d’imatges poètiques i composicions originals, la coreògrafa i ballarina Emilie Lund (Eluda Dance Co. – Black Circle), en col·laboració amb la compositora i intèrpret Petra Banke, ens conviden a entrar al seu univers.

La residència va començar amb la curiositat teòrica d’investigar el concepte d’espais circulars de 360 graus sota el tema de l’heterotopia. Tot i això, l’any va resultar turbulent per a Lund, la qual cosa va portar al desenvolupament d’un material inesperat. Això ha desembocat a la performance “Wake Up Topia”. La primera meitat del performance es va presentar el 2023, i l’objectiu és acabar-lo el 2024. L’atenció a l’espai de “360 graus” i el seu impacte en el performance ha estat una investigació constant al llarg del procés creatiu.

(El projecte ha rebut el suport de: CRA’P, Nordisk Teaterlaboratorium, Edward Tamayo, Humberto Baeza, Janina Matter, Hans-Olof Tani).

 

 

 

 

 

Foto  Tommy Bay

Presentació del procés de creació.

Entrada lliure. Aforament limitat.

 

Emilie Lund, de Black Circle – Eluda Dance Co. En aquest projecte, Lund s’ha encarregat de la redacció teòrica, la direcció, la coreografia i la dansa/interpretació. Lund és coreògrafa i ballarina, i té un màster en Estètica i Cultura. En els darrers 8 anys ha treballat a Mèxic, Alemanya i Dinamarca, creant diverses obres de vídeo, performances de dansa, i projectes en què s’entrecreuen les arts escèniques, el llenguatge corporal i l’arquitectura.

Petra Banke és compositora i artista escènica. Ha creat l’univers sonor de la performance “Wake Up Topia”. També ha aparegut com a performer en algunes versions de la performance en directe. Petra és una artista autodidacta que, en els darrers 4 anys, ha treballat en diverses produccions com a dissenyadora de so, música i intèrpret al Nordisk Teaterlaboratorium, com a actriu per a KASSANDRA PRODUCTIONS, i com a actriu/música per al director teatral Ignacio Tamagno a Argentina.

 

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org