CRA’P Tallers 2024

De gener a març. 3r dissabte de mes de 10h a 13h

És un cicle de tres trobades per gaudir del cos en moviment amb l’acompanyament de diferents professionals de la dansa i el treball corporal.

20 de gener amb Diana Gadish

Un espai dedicat a la pràctica del Moviment Autèntic que, a través d’una escolta profunda, ens permet una experiència on es manifesta la relació entre psique i cos. La dansa improvisada ens ajudarà a trobar fluïdesa, obertura i consciència corporal.

17 de febrer amb Maria Ribera

Jugarem a explorar-nos des del moviment, en relació amb nosaltres mateixes i en relació amb el grup. Mitjançant l’escolta somàtica i mútua, el treball per consignes, el moviment autèntic i la composició instantània i coral viurem un viatge personal i col·lectiu en moviment.

16 de març amb Jordi Cortés

Ser conscients del nostre cos, a través de la respiració, donar pautes de moviment per descobrir la nostra forma genuïna de ballar, jocs on la dansa és la protagonista, buscant què és el que ens mou i commou, i així establir diàlegs amb altres persones, amb l’espai on em moc, amb el tempo i la música.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Preu:
3 tallers: 80€ (70€ associats i col·laboradors de CRA’P)
1 taller: 30€ (25€ associats i col·laboradors de CRA’P)

Inscripcions:
info@cra-p.org / 666 763 504

Espai de CRA’P

 

Diana Gadish. Artista escènica basada sobretot en la dansa contemporània i el clown. El 2007 es gradua a School for New Dance Development, Amsterdam. Ha treballat com a intèrpret i creadora en diversos països europeus i a Llatinoamèrica. Porta més de 10 anys impartit classes i tallers de dansa, expressió corporal i clown a nens/es, joves i adults/es. Actualment també treballa com a pallassa d’hospital amb Pallapupas.

Maria Ribera. Llicenciada en psicologia, ballarina i coreògrafa. Porta acompanyant grups en la pràctica del cos en moviment, la recerca i la creació des del 2003. Treballa per diferents entitats i fundacions en projectes d’art comunitari i inclusió social a través de l’art de la dansa. Està implicada en la investigació de l’ús del llenguatge corporal i la participació del cos a l’aula durant la primera infància i al llarg de les etapes educatives superiors amb finalitats pedagògiques de currículum general. Acompanya en consulta privada.

Jordi Cortés Molina. Performer, professor i director, ha col·laborat en diferents projectes artístics, com ara Àngels Margarit, Iago Pericot, Toni Cots, DV8 Physical theater, Teatre Nacional. Dirigeix els seus propis projectes de solos i duos, i amb el col·lectiu de dansa Liant la troca. Últimament treballa en projectes audiovisuals, sèries FACIL, ANTICOSSOS…

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org