CRA’P Tallers 2024

Dissabte 27 de gener de 10h a 13h

Aquest taller està dissenyat per a potenciar la creativitat d’aquelles persones interessades a expandir les seves inquietuds artístiques a través de la tècnica d’estampació. En aquesta ocasió proposem estampar el logotip de CRA’P a la teva samarreta, bossa de tela, etc. També tindrem algunes pantalles de serigrafia per si també vols estampar altres imatges. Cada participant haurà de portar les seves samarretes, bosses o el que vulgui estampar (color fosc o color clar).

 

 

 

 

 

 

Imparteix Kabuseta Studio

Preu: 15€

Inscripcions:
info@cra-p.org / 666 763 504

Espai de CRA’P

 

Kabuseta Studio és un espai especial on la creativitat cobra vida. És un lloc on pots explorar l’art de formes emocionants. En el nostre estudi, et convidem a participar en activitats artístiques com a estampació i expressió plàstica. Inspirats per la idea de ser un lloc únic i diferent, busquem trencar amb les estructures rígides i avorrides que a vegades limiten la nostra creativitat. Aquí, volem que et sentis lliure per a expressar-te sense restriccions, permetent-te descobrir i desenvolupar el teu potencial artístic en un ambient acollidor i estimulant.

 

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org