CRA’P Resident gener 2024

Oll from 0’60

Oll from 0’60 és el nom del proper projecte en solitari de Danilo Facelli, un espectacle performatiu que creix en paral·lel al seu cinquè llibre, que portarà el mateix títol i del qual sortiran els textos que hi haurà a la peça.

El projecte neix de la sensació i posterior estudi de com Lo cutre (no té traducció al català) ens envolta, ens travessa i empitjora la nostra qualitat de vida en més o menys grau. No només en els productes que consumim: aliments, roba, vehicles, tecnologia, cultura… sinó també en les relacions humanes, en les nostres pors, desitjos…

Oll from 0’60 és un muntatge crític, poètic, còmic i tendre. On el públic es trobarà a les golfes d’uns grans magatzems, amb el reposador (personatge inspirat per Giulietta Massina a les seves diferents pel·lícules amb Fellini), el qual mitjançant accions físiques, poemes i monòlegs, en comunicació total amb el públic, desenvoluparà la trama de la peça.

 

 

 

 

 

Danilo Facelli Fierro (Pando Uruguai, 1981) Actor, poeta, dramaturg, director escènic i baixista. Ha treballat com a director escènic a: Infinit (Cia.Zero) Toca Toc (Cia.Paki Paya) On, com, aigua? (Cia Natalia Quintana) Combinat de circ 59 (Ateneu Popular de 9 Barris) Com a actor i dramaturg ha format part de les companyies: aQú Teatre, Els Estupendos Estúpidos, Paki Paya i Vivir del Bolo (Amb la qual segueix treba-llant). Toca el baix i compon les lletres al grup musical Alunizaje. Des del 2014 coordina el cicle de poesia escènica Perifèric Poetry Mataró i imparteix la formació intensiva La Paraula Viva. Ha publicat els llibres: Soñando Con (Editorial Quaq), Chupitos (Edicions Tremendes), La Tierra y el Barrio (Edicions Tremendes), Material Inflamable (Perfil Criativo ediçoes).

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org