CRA’P Tallers 2023

D’octubre a desembre. 3r dissabte de mes de 10h a 13h

És un cicle de tres trobades per gaudir del cos en moviment amb l’acompanyament de diferents professionals de la dansa i el treball corporal.

21 d’octubre amb María Elisa Al Cheikh

Un espai d’auto observació per connectar amb la nostra creativitat i vitalitat, amb el plaer de moure’ns i dansar. Reconèixer les tensions corporals per transformar-les, desenvolupar la pròpia escolta en moviment i ampliar la nostra consciència corporal.

18 de novembre amb Ona Mestre

Ser presència en tot el nostre cos-ésser i gaudir en la dansa-improvisació. Ens recercarem en la presència de totes les parts del nostre cos, per vibrar-les en el seu moviment i deixar que la seva energia ens porti a la improvisació i dansar-nos en la vida perquè ella sigui viva!!

16 de desembre amb Ana S Couso

A partir del Katsugen, respiració i joc d’improvisació, buscarem allò que ens mou mitjançant l’escolta al moviment que espontàniament ens recorre. Atendrem el vaivé entre inspirar i expirar, tensar-se i relaxar-se, el vaivé entre vèrtebres, el vaivé com a possible dansa.

 

 

 

 

 

 

Preu:
3 tallers: 80€ (70€ associats i col·laboradors de CRA’P)
1 taller: 30€ (25€ associats i col·laboradors de CRA’P)

Inscripcions:
info@cra-p.org / 666 763 504

Espai de CRA’P

 

María Elisa Al Cheikh. Llicenciada en Arts. Psicoterapeuta i DMTerapeuta. Psicoterapeuta Corporal i Ballarina. Psicodramatista especialitzada en Psicodrama Junguiano. Investigadora i docent a l’àrea de la Corporalitat. Actualment treballa a la consulta privada, coordina un grup de creixement personal a Reus amb Immaculada Díaz i és docent-supervisora del Màster en DMT de la UAB.

Ona Mestre. Ballarina, coreògrafa i pedagoga de dansa-teatre. Investiga amb la relació de cos-moviment-veu, des d’un treball de consciència interna pel fluir de la creativitat. Dona classes de Dansa-Creativa-Improvisació a nunArt Guinardó, a l’escola Àrea dansa, a Alas Artes en movimiento, a l’espai Dana. Tallers de dansa social. Acompanya processos de creació.

Ana S Couso. En dansa s’ha format independentment i col·laborat amb companyies i creadors d’Espanya, Grècia, França/Japó i Israel. El 2010 finalitza el Màster in Contemporary Arts Practice and Dissemnination on duu a terme un projecte de recerca sobre el cos en moviment com una experiència de la intimitat, en què continua treballant. En els darrers anys s’ha format com a monitora de Seitai (Katsugen, Yuki) i és membre de l’associació Cultura Seitai per a la seva difusió.

 

 

Fotos: Alba Montañez

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org