MEMÒRIA I RESILIÈNCIA

CRA’P Col·laboracions 2023

Divendres 10 de novembre de 19:30h a 21:30h
Auditori del Centre Cultural La Marineta, Mollet del Vallès.

CRA’P presenta en col·laboració amb els Arxius OVNI – Observatori de Vídeo No Identificat un programa de vídeo amb col·loqui posterior sobre els límits que separen la raó de la condició humana, fent una incursió als confins de la realitat i una reflexió sobre la violència inherent a qualsevol guerra – sigui de baixa o alta intensitat – és a dir, les pèrdues, el dolor i el sofriment humans, que comporten.

• Con altri occhi (Amb altres ulls), d’Alesssandro Quaranta, 13’ (Itàlia) (2014) VOSE.
Una filmació de les reaccions d’un partisà davant les imatges d’aquells paisatges nevats que havia travessat feia setanta anys. La memòria d’un lloc entre la vida i la mort.

• Inner Lines (Línies interiors), de Pierre-Yves Vandeweerd, 88’, 16 mm, (Bèlgica-França), VOSE.
Als voltants del Mont Ararat, a Turquia i a Armènia, els habitants i els seus coloms missatgers es desplacen per aquestes sendes paral·leles a la trobada de comunitats immerses a la guerra. Homes i dones donen testimoni del que han patit, de les seves existències destrossades, de la vida que lluita contra la mort.

 

 

 

 

 

 

Entrada gratuïta (aforament limitat)

Els materials continguts als Arxius OVNI són el resultat de diversos projectes temàtics de investigació, tota una constel·lació de títols amb el denominador comú de la seva lliure expressió i reflexió sobre les pors i els plaers individuals i col·lectius, construint en el seu conjunt una visió de múltiples facetes, como millers de petits ulls, que profunditzen i exploren el nostre món, o anuncien d’altres possibles.

www.desorg.org

Aquesta activitat és fruït de la col·laboració de CRA’P al programa Arts i Escena de l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

 

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org