CREACIÓ, JOC I MOVIMENT

CRA’P Tallers 2023

Del 27 de juny al 13 de juliol, dimarts i dijous de 17h a 18:30h

ESPECIAL TALLER DE CREACIÓ

És una proposta que parteix del taller regular COS ESCÈNIC i ara es centrarà en fer un procés creatiu basat en el conte Colorin Coloraina de Manuela Raurich.

Viatjarem a través dels colors per entendre que cada un, com cada persona, té la seva qualitat i valorant aquesta diferència podem crear un Arc de Sant Martí comú.

De quin color són les emocions?
Com es mouen? Com s’expressen?
Quina és més sigilosa i quina saltironeja?
Com els colors el pintor els moviments el dansaire.

Interactuant amb el cos i els diversos materials proposats imaginarem plegades els paisatges del nostre propi conte.

L’últim dia es compartirà amb les famílies el resultat de la creació.

 

 

 

 

 

 

Imparteixen Esther Freixa i Manuela Raurich

Grup únic de 4 a 10 anys. Places limitades.

Preu: 50€

Inscripcions:
info@cra-p.org / 666 763 504

Esther Freixa. Actriu-performer i creadora escènica, llicenciada en art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Imparteix classes, tallers i cursos de coneixement del cos i moviment des de fa més de 15 anys en escoles de primària, escoles de teatre i dansa, instituts i centres culturals. Alhora, ha presentat el seu treball escènic a diversos països d’Europa i Llatinoamèrica. És membre fundadora de CRA’P.

Manuela Raurich. Es forma com a ballarina al Theaterschool a Amsterdam, on participa a diverses creacions amb els alumnes de la SNDO. Seguidament s’especialitza com a coreògrafa a Codarts Rotterdam. Després de graduar-se treballa per a la casa de creació Dansateliers a Rotterdam i participa al DanceWeb de Viena. Durant la seva maternitat es veu influenciada per la filosofia d’ Emmi Pikler. Actualment es dedica a la docència i apren Ioga Iyengar al Centre de Ioga de Barcelona amb Jordi Martí i el seu equip.

 

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org