CRA’P Resident gener 2023 a desembre 2024

TEXTURES

Textures és una exploració del que està en aquest espai abans que l’expressió es formalitzi.

Un espai de trànsit on observar el que es manifesta.

Un espai-gargot en el que inicialment sembla confondre’s allò interior i exterior.

Habitar aquesta confusió a la recerca de les línies que ens recorren interiorment, espais de fuga al control (de l’establert des del fora)…

Com seria la seva obertura?

Quin és el lloc de la interioritat? Té lloc?

Hi ha en aquesta intimitat oberta un espai comú en el qual des-dir-nos per trobar-nos?

Textures és el segon apunt del projecte Estudi sobre el Fum, iniciat al 2018 i que dona continuïtat a una recerca entorn a la intimitat i pren com a punt de partida el cos en diàleg amb una pràctica de registre en diferents formats – imatge i escriptura.

 

 

 

 

 

 

Ana S Couso

Llicenciada en Dret i Econòmiques, postgraduada en gestió cultural (UOC) i Màster Contemporary Arts Practice and Dissemination organitzat per L´animal a lèsquena / Universitat de Girona / Dartington College of Arts / Maska.

En dansa s’ha format de manera independent en diferents escoles i estudis de Madrid, Barcelona i Tessalònica (Grècia) i ha participat en tallers i festivals d’Europa i Israel. Ha col·laborat amb companyies i creadors de Grècia (Vis Motrix, XSomma- Popi Sfika, Adranies), França/Japó (Masaki/Iwana) i Israel (Shahar Dor). Al costat d’altres artistes funda el col·lectiu Nomeolvides.co i co-dirigeix el festival multidisciplinari ‘Espacio’, amb base a Tessalònica (Grècia, 2008-2012). Recentment, es forma com a monitora de Seitai (Katsugen/Yuki).

L’any 2010 va finalitzar el Màster ‘Contemporary Arts Practice and Dissemination’ on investiga el cos en moviment com una experiència de la intimitat, recerca que actualment continua amb el projecte ‘Estudi sobre el Fum’. L’any 2019 presenta el Primer apunt d’aquest projecte (Memòria d’un instant), amb l’acompanyament del Toni Cots i la col·laboració de la Carme Torrent.

En els darrers anys ha col·laborat amb diferents associacions culturals: CRA`P – Pràctiques de creació i recerca artística, l’associació Espaidó i l’associació Cultura Seitai per a la difusió del Seitai.

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org