per a dones, lesbianes i trans

CRA’P Col·laboracions 2023

Divendres 3 de març de 18h a 21h

Un espai de temps per connectar amb el propi impuls, notar-lo i honrar-lo, a partir del moviment, on cadascuna de nosaltres pugui sentir-lo i reconeixe’l, cuidant el ritme, les experiències, la diversitat de cossos. Un espai per celebrar la nostra força interna que permet “moure muntanyes”, que permet sentir-nos vulnerables, que permet intuir i percebre. Una força, a vegades, invisible, assedegada, revoltada. Un espai per moure l’impuls vital amb consciència.

 

 

 

 

 

 

Foto: performance de les mireies

Facilita: Mireia Chalamanch Amat

Gratuït

Inscripcions:
cirdjoanabarcala@molletvalles.cat / 93 570 77 47

Espai de CRA’P

Més informació:
info@cra-p.org

 

Mireia Chalamanch Amat. Performer, actriu i directora escènica; facilitadora de Treball de Processos, acompanya a processos personals, relacions i grups. És creadora i realitzadora de projectes participatius en entorns educatius i comunitaris. El moviment i el cos és la font d’inspiració i d’ancoratge d’experiències vitals.

Aquesta activitat és fruït de la col·laboració de CRA’P al programa de celebració del Dia Internacional de la Dona de l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

 

 

Fotos: Alba Montañez

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org