CRA’P resident gener 2023 a gener 2024

360 GRAUS

La dansa comunica amb tot el cos i en diverses direccions alhora, però sovint des d’un escenari quadrat de dues dimensions. En aquesta residència de recerca Emilie Lund (Eluda Dance Co. – Black Circle Stage) investigarà l’escenari circular de 360 graus com a format en col·laboració amb el ballarí Edward Tamayo i CRA’P. Com impacten i quines possibilitats ofereixen els escenaris circulars per generar material coreogràfic?

Inspirant-nos en les teories de Rudolf Laban sobre l’anàlisi del moviment a l’espai, volem repensar i posar a prova el cos en relació amb l’escenari. Examinarem l’expressió coreogràfica de la dansa a un escenari circular a partir del tema de l’heterotopia.

 

 

 

 

 

 

Emilie Lund d’Eluda Dance Co. encarregarà de la formulació teòrica i la direcció del projecte. Se centrarà en com crear conceptes que encaixin i trenquin l’espai circular.

Edward Tamayo de La Cerda, treballa físicament amb espirals, circulació i treball de sòl; per tant, esperem una relació estreta entre el llenguatge corporal circular i l’escenari circular.

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org