Et necessitem per continuar

Fem una crida de suport perquè si no fem res a partir de febrer del 2023 ja no podrem seguir mantenint l’espai de CRA’P.

Des de l’arribada de la pandèmia de la covid19 estem veient com el món va canviant, i aquest canvi afecta també la nostra condició que poc a poc està deixant de ser autosostenible. Ens és difícil saber cap a on anem, però desitgem de tot cor que la nova realitat inclogui projectes i espais com el de CRA’P. Som un col·lectiu de persones que treballem per desenvolupar pràctiques artístiques que vinculin artistes amb el seu entorn. Apostem pels espais de trobada, des de la creació, l’exhibició, la formació, la recerca i l’intercanvi de coneixements, per tal de generar amb el temps una comunitat sensible, oberta, creativa, crítica i solidària.

Durant aquests 12 anys de vida de l’associació, un munt de persones hem gaudit de tot el que ens ha nodrit la seva activitat, i la sala de Mollet del Vallès ha sigut l’espai que ho ha fet possible. La matriu on s’ha gestat tot allò que cadascú de forma individual i en comú hem pogut desenvolupar, per després compartir-ho més enllà de les quatre parets, les tres portes i les moltes finestres que tan caracteritzen el nostre espai: físic i simbòlic.

Agraïm profundament a totes les persones que han col·laborat durant aquests anys amb les seves aportacions que van des de 5€ al mes fins a 15€, segons el que cadascú ha pogut donar. No ens cansarem de dir-ho, sense elles CRA’P no hagués estat possible. Però avui no n’hi ha prou. Si ara som 47, necessitem ser el doble per poder tirar endavant i fer l’espai sostenible en el temps i garantir la seva continuïtat més enllà de possibles subvencions i donacions puntuals.

Si tu pots ser una d’aquestes persones que dóna 5€ al mes per ajudar a pagar les despeses fixes de la sala, escriu-nos! Seràs molt benvinguda a la “comunitat de CRA’P”. Saps que tindràs descompte en totes les activitats de pagament i que et sabràs part d’aquest projecte artístic que té com a objectiu aportar les experiències i coneixements del fet artístic al conjunt de la nostra societat, des dels més menuts als més grans. Sempre amb preus accessibles i moltes ganes d’arribar a tothom, fent de l’art un lloc compartit.

Quin és el nostre compromís?

Donar continuïtat a CRA’P amb la sala de Mollet com l’espai facilitador d’aquest projecte compartit, per consolidar, expandir i aprofundir els seus objectius i eixos de treball que podeu trobar a la web: www.cra-p.org

Si vols saber més escriu-nos amb les teves inquietuds: info@cra-p.org

Si ja col·labores pots ajudar-nos a difondre aquest missatge.

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org