CRA’P tallers 2012

Dissabte 16 de juny de 10h a 14h i de 16h a 20h

TALLER VIVENCIAL – UNA TROBADA
El cos en moviment, és un cos que comunica emocions, sentiments, necessitats, dolors, angoixes. En el cos hi ha el registre del nostre passat, el nostre present. És a través de la consciència del moviment, de la modificació de la postura i de l’exploració de les possibilitats de moviment propi que podem reconèixer-nos, conèixer-nos i ser amos del nostre futur com a individus i en la nostra relació amb l’altre.

Dirigit a persones amb i sense discapacitat, educadors, monitors, psicòlegs, pedagogs, pares i mares de família, professors, estudiants, professionals de les arts escèniques, i tota persona interessada en conèixer aquesta metodologia de treball com a benefici personal o com a desenvolupament professional.

Impartit per Claudia Palavicini

 

 

 

 

 

 

 

Claudia Palavicini Sánchez és psicòloga educativa per la Universitat Autònoma de Mèxic, docent en dansa clàssica per l’Institut Nacional de Belles Arts de Mèxic, membre associada de l’ADTA (American Dance Movement Therapy), membre del Consell Internacional de Dansa CID-UNESCO, diplomada en art com a teràpia CONACULTA-UAM (Universitat Autònoma Metropolitana), postgraduada en DMT per la UAB, actualment cursa el postgrau en Educació Artística per l’OEI-CAEU, Universitat de Valladolid.

Investigadora a la Secretaria d’Educació Pública al Centre de Recerca i Serveis en Educació Especial de la Universitat Autònoma de Mèxic; Fundadora del projecte Kin-Metztli, Centre d’Estimulació Creativa; investigadora i docent del Centre Universitari de la Dansa, a l’àrea de dansa terapèutica, psicomotricitat, expressió corporal i psicologia.

Preu: 45 eur / 35 eur col·laboradors de Cra’p
Inscripcions: info@cra-p.org o 622 798 789.

Més informació: Taller Claudia Palavicini

 

 

 

 

Fotos: CRA’P

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org