CREACIÓ, JOC I MOVIMENT

CRA’P Tallers 2022

Del 28 de juny al 14 de juliol, dimarts i dijous de 17h a 18:30h

ESPECIAL TALLER DE CREACIÓ

És una proposta que parteix del taller regular cos escènic i ara es centrarà en fer un procés creatiu basat en les emocions, pròpies i alienes. Per això treballarem amb el joc del Llenguatge de la Girafa, creat per La Teatreria Bcn i basat en la Comunicació no violenta de Marshall Rosenberg.

A través de les 36 cartes que conformen aquest joc prenem consciència del llenguatge i com ens expressem, posant en relació cos i paraula.

Connectar el sentiment amb la necessitat.
Jugar per identificar i expressar emocions i sentiments.
Escoltar sense judici ni avaluar.
Moure’s per transformar.
Potenciar les possibilitats que ens ofereix el cos i la imaginació.

L’últim dia es compartirà amb les famílies el resultat de la creació.

 

 

 

 

 

 

Imparteixen Esther Freixa i Julieta Ferraro

Grup únic de 4 a 10 anys. Places limitades

Preu: 50€

Inscripcions:
info@cra-p.org / 666 763 504

Esther Freixa. Actriu-performer i creadora escènica, llicenciada en art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Imparteix classes, tallers i cursos de coneixement del cos i moviment des de fa més de 15 anys en escoles de primària, escoles de teatre i dansa, instituts i centres culturals. Alhora, ha presentat el seu treball escènic a diversos països d’Europa i Llatinoamèrica. És membre fundadora de CRA’P.

Julieta Ferraro. Professora de Dansa Contemporània, ballarina i actriu. En els últims deu anys s’ha especialitzat en les àrees de dansa teatre, dansa contemporània, teatre físic i cinema-dansa. Ha ensenyat periòdicament en diversos festivals, projectes, institucions i espais de moviment. Entre els projectes més significatius es troben “Fronteres” (Xile i Argentina) així com la llar d’orfes i presó de menors a Rosario, Argentina.

 

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org