CRA’P Col·laboracions 2022

Divendres 10 de juny a les 20h
Jardinet del Casal Cultural – Mollet del Vallès

CRA’P presenta “La Tierra y El Barrio” un espectacle de Danilo Facelli, Hugo Martínez i Ana Alfaro

Gira en viatge constant, el planeta. La vida mou, es mou, habita abastant-ho tot i l’univers sencer cap en una tassa de cafè. Continuem girant. A l’altre banda del món és de nit i algú balla, algú mira, algú mor. Al costat de casa, algú mor, algú mira, algú balla, és de dia.

La Tierra y El Barrio és un espectacle de poesia escènica amb música i cant en directe, a partir del llibre de poesia amb el mateix títol escrit per Danilo Facelli i publicat a Edicions Tremendes (Girona).

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Marta García Candellach

Fitxa artística:
Ana Alfaro: Cant i recitat
Hugo Martínez: Guitarra, veu i recitat
Danilo Facelli: Recitat

Preu:
15€ (13€ socis del Casal i col·laboradors i associats de Cra’p)

Venda d’entrades:
93 593 11 74 / 690 216 302 / secretariat.elcasal@gmail.com

Aforament limitat.

Danilo Facelli (Pando, l’Uruguai 1981). Poeta, recitador i actor. Des de 2004 edita i distribueix la seva obra poètica al carrer. Entre 2005 i 2010 va formar part de les companyies aQú Teatro i Los Estupendos Estúpidos. En 2007 va crear el projecte Vivir del Bolo per a generar xous de poesia, teatre, música i circ. Des de 2014 coordina i presenta el cicle Perifèric Poetry Mataró i imparteix el taller La Paraula Viva. Ha publicat els llibres Soñando Con (2017, Editorial Quaq) i Chupitos (2018, Edicions Tremendes). Des de 2017 presenta al costat de Marc Rodrigo els cabarets Lokal de Risc del Ateneu de 9 Barris. En 2019 va ser seleccionat  pel festival EZTENA(Orereta, Guipúscoa) per a crear i actuar en l’espectacle ALDARRI dirigit per Metrokoadroka i al 2019 ha estat el presentador de la Revetlla Poètica del festival Barcelona Poesia.

Hugo Martínez  (Blanes, 1979). Intèrpret de guitarra espanyola. Des de fa alguns anys, participa en diversos projectes en què la música acompanya el text. L’any 2010 inicia la col·laboració amb el poeta Danilo Facelli, al que acompanya per escenaris d’arreu del territori, i amb el que segueix compartint projectes poètics. L’any 2016 estrena, amb Facelli i Marina Tomàs, l’espectacle Cuento de un hombre que huye, amb els que giraran l’obra en més de quaranta representacions. Un any més tard, el 2017, engega amb Facelli el Recital Todoterreno, i amb el que segueix en actiu en l’actualitat. També ha format parella artística amb el poeta Pedro Toledano, amb el que assoleixen el segon lloc al Fusión SLHam ’18 de L’Hospitalet de Llobregat, i participen en diversos recitals i trobades poètiques a Barcelona i l’àrea metropolitana. En l’àmbit escènic, ha participat com a guitarrista a les obres de teatre Parole, parole, de la Cia. El Mirall de Blanes (2015), i Per què a mi?, del Forn de Teatre Pa’ Tothom, teatre de l’oprimit de Barcelona (2015-17). En l’actualitat, participa en l’obra de teatre La gitana Shakespiriana, escrita i interpretada per l’actriu Maria Sola, i dirigida per Martí Pereferrer. Amb Maria Sola també va col·laborar l’any 2018 en la creació de la peça musical per al curtmetratge La plantita (Stevia). D’altra banda, durant una temporada, va formar part del trio musical Samarsons, junt amb el guitarrista Carly Barnés i la cantant Marta Moran. En l’actualitat, forma el duo musical Anuk amb la vocalista Ana Isabel Alfaro, amb el que participen activament en la proposta Carrers de música de Girona, i també com a guitarra al grup de rumba-latin BANAKÚ.

Ana Alfaro. Es podria dir que els meus principis van anar cantant a la quadrilla del meu poble, música tradicional i una dent torta que es veia cada vegada que treia la veu. Tot això decorat amb colls amplis de camisa amb puntes i serrell recte. Era abril del 1990 i la meva primera actuació va ser per a les festes de la verge del cap de Nerpio, tenia 6 anys i escaig. Ja de més gran van arribar els casaments i les comunions de tota la família i amigues de l`ànima. Les noces tenien dues parts, la formal i el que es podria considerar l’after del casament. Jo cantava igual a les dues parts. I actualment canto a Anuk, el duet amb Hugo Martínez, que va arribar per un desig de cantar sense cap pretensió, només gaudir i deixar la ment aparcada, per permetre a les emocions prendre el control i que surtin trossets de l’ànima. Amb Anuk hem cantat als carrers de Girona y a festes privades. Alhora, estic a La Terra i el Barri, un projecte de poesia escènica i música al costat de Danilo Facelli i Hugo Martínez de nou.

Aquesta activitat és fruït de la col·laboració de CRA’P i el Casal Cultural de Mollet del Vallès amb el programa CRA’P al Jardinet.

 

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org