CRA’P Col·laboracions 2022

Dissabte 30 d’abril a les 19h
Centre Cultural La Marineta – Mollet del Vallès

CRA’P presenta “Cos espai” una pràctica de moviment oberta a tothom amb Isidora Zegers

Isidora Zegers oferirà per a tota persona interessada una breu pràctica de moviment on a partir d´elements del Qigong posarem el cos en dansa. Amb el moviment generem espai dins del cos i en quietud ampliem la nostra capacitat per percebre l’espai interior que estem creant. En l’alternança entre l’un i l’altre, experimentem al cos la suau força de la transformació i el canvi.

No cal condició física ni experiència prèvia, tots hi poden participar.

 

 

 

 

 

Isidora Zegers (Xile, 1984) Llicenciada en Dansa amb menció en Interpretació, des del 2008 s’ha desenvolupat com a intèrpret, coreògrafa i professora. Des del 2013 treballa com a terapeuta, després d’haver-se format en Quiropràxia i Osteopatia Tibetana.
Diplomada en Qigong a l’Escola Li Ping d’Acupuntura i MTC, des del 2019 està cursant Medicina Tradicional Xinesa, a la mateixa escola.
Al 2018 inicia un procés d’investigació a CRA’P, pràctiques de creació i recerca artística, que li permet interioritzar, integrar, i relacionar les diverses pràctiques en què s’ha format, a través de les residències L’Espai 2018-2019, En el Laberint 2019-2022 i El Vent 2021-2022.

 

Gratuït. Aforament limitat.

Aquesta activitat és fruït de la col·laboració de CRA’P al programa de celebració del Dia Internacional de la Dansa de l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

 

 

 

 

 

 

Foto: Alba Montañez

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org