CRA’P Laboratoris 2022

6, 7 i 8 de maig a l’Espai Rural de Gallecs

El laboratori planteja dur a terme una investigació a través de les imatges, mitjançant el vídeo. Es tracta de cercar imatges essencials, que parlin per si mateixes i que no es vegin obstaculitzades pel pes de les paraules.
El context de Gallecs, el lloc escollit per a les exploracions, és el pretext per interrogar amb els nostres ulls el paisatge i els ens que hi habiten.
No calen habilitats especials en el camp audiovisual per participar.
Els participants poden portar el dissabte 7 de maig un dispositiu d’enregistrament de vídeo: càmera de vídeo, Tablet, iPad o iPhone.

Programa

Divendres: Introducció al taller amb projecció de vídeos d’Alessandro Quaranta i debat. Tot seguit, projecció d’una selecció de pel·lícules.
Dissabte: Exploració de Gallecs individualment o per grups. Pausa per menjar. A continuació, un temps de diàleg. A la tarda, explicació de la història del lloc, anècdotes i característiques. Últim passeig per Gallecs fins a la posta del sol.
Diumenge: Visionat del material filmat pels participants durant l’exploració del dissabte. Conclusions.

Laboratori adreçat a qualsevol persona interessada.

 

 

 

 

 

 

Dirigit per Alessandro Quaranta

Lloc: Espai Rural de Gallecs

Horaris:
Divendres de 17h a 21h
Dissabte de 11h a 20h
Diumenge de 10:30h a 14:30h

Preu:
100€ (80€ col·laboradors i associats de CRA’P).

Inscripcions:
info@cra-p.org / 666 763 504

Alessandro Quaranta és vídeo artista, graduat a l’Acadèmia de Belles Arts Albertina de Torí. En la seva pràctica creativa, adopta un enfocament simbiòtic d’immersió-escolta respecte al que crida la seva atenció; persones, coses o animals, que documenta amb el vídeo. En els seus vídeos també registra situacions i contextos sensibles, a partir dels marges i els confins: naturals i polítics, materials i immaterials. En particular, presta particular atenció a la relació entre els espais i les comunitats que els habiten o travessen. Les seves obres han estat exposades en mostres col·lectives i individuals en diversos països d’Europa.

Col·labora: Associació de veïns de Gallecs.

Agraïments: Pol Ansó

 

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org