CRA’P residents març – abril 2022

ROKATEI

ROKATEI és una performance, coreografia i poesia creat per Park Keito (Kotomi Nishiwaki i Miquel Casaponsa) emprant com a punt de partida els poemes de Takahide Nishiwaki (1913-2002). Una sèrie de poemes Tanka que va escriure durant els seus viatges pel Japó. Tanka és una composició poètica japonesa breu, que parla de l’efimeritat de l’ésser humà, la no-perdurabilitat, la transcendència i la natura. Hem fet una selecció d’aquests poemes per poder fer el recorregut personal i alhora interpretatiu d’aquestes instantànies poètiques que descriu i experimenta a diferents llocs amb diferents personatges i reflexions. Com redibuixar un mapa coreogràfic d’estats canalitzadors’ i posar-los a escena. Llocs desconeguts per a nosaltres, que s’han anat convertint en diferents mons ideals; en una sèrie d’estats sintetitzadors impossibles que ens porten a investigar sobre el cos i el moviment utòpic.

 

 

 

 

 

 

 

PARK KEITO és l’associació establerta a Barcelona, on convergeix el treball de Kotomi Nishiwaki i Miquel Casaponsa. Els seus interessos i objectius de la seva recerca es reuneixen en diferents disciplines com el moviment, el so i l’art visual. Les seves pecesescèniques i instal·lacions juguen amb el cos, el moviment i el so com a principal font de creació, utilitzant objectes i altres elements per compondre i coreografiar.
La seva última creació New(a)days es va presentar a l’Antic Teatre durant el Festival Grec2021.

parkkeito.wordpress.com

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org