CRA’P Col·laboracions 2022

Dissabte 5 de març

Taller de 10h a 17:30 al Centre Cultural La Marineta
Performance a la Rambla de Mollet a les 18h

Un taller que busca un apropament lúdic a la pròpia imatge mitjançant la creació d’un tocat que es configura com a símbol d’una fantasia estètica, un desig o una reivindicació.

Una proposta delicada i íntima alhora que divertida i col·lectiva, que transforma memòries, emocions, desencants, alegries o trobades en art.
Creacions que atorguen força, alliberament, comunicació i empoderament a través d’una performance col·lectiva, per a la celebració del dia de la dona treballadora.

 

 

 

 

 

 

Conduit per Fafá Franco, Sienta la cabeza

Gratuït

Inscripcions:
cclamarineta@molletvalles.cat / 93 570 49 37
cirdjoanabarcala@molletvalles.cat / 93 570 77 47

Atenció!! Data límit d’inscripció: 25 de febrer

Més informació:
info@cra-p.org

Fafá Franco – Brasil 1962, a Barcelona des de 1991.
Psicòloga de formació, perruquera per herència genètica i artista per passió.
L’eix central del meu treball és la transformació estètica com a expressió artística i d’identitat a través de la perruqueria i la música concebudes com a art performatiu. Amb propostes en les quals el públic participant és el protagonista, participant d’experiències que deixen empremta en la seva relació amb la seva autoimatge.
Juntament amb la meva Cia Sienta la Cabeza des de fa 20 anys, utilitzem l’escenari com un oasi lúdic, d’experimentació i de glamur que convida a canviar la mirada sobre un mateix i els altres, deixant enrere creences limitants autoimposades quotidianament.
Sigui en un espai públic amb l’espectacle Sienta la Cabeza, o de manera més íntima amb la instal·lació performance El Divan de la Perruquera, El Patio Arcado i amb la performance única Transformació en Primera Persona, o en els tallers: Reversible per a adolescents, Perruqueria Creativa per a famílies i Tocats amb Ànima per a adults, l’objectiu sempre apunta al fet que aquestes experiències propiciïn canvis de patrons estètics personals o socials portant a una major comprensió i acceptació de la diversitat de la bellesa i conseqüentment la seva llibertat estètica.

www.sientalacabeza.com

Instagram @fafafranco_style

Aquesta activitat és fruït de la col·laboració de CRA’P al programa de celebració del Dia Internacional de la Dona de l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

 

 

Fotos: Alba Montañez i Cristian Jimenez

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org