ESCOLTAR I MOURE’S MIRANT OBJECTES INANIMATS

CRA’P Laboratoris 2021

Divendres 8 d’octubre de 17h a 20h

El laboratori forma part d’un projecte d’investigació que utilitza el llenguatge del vídeo com a eina pedagògica i exercici d’escolta i atenció. El mètode experimental utilitzat fins ara està dirigit a subjectes en edat escolar amb dèficit d’atenció – hiperactivitat a diferents nivells. El que es practica amb les activitats que proposo ens revelarà el que podem tenir en comú amb un os, una fruita o un objecte antic, amb una major consciència de la memòria del nostre cos quan mirem a través de la lent de la càmera de vídeo.

Dirigit a nenes i nens entre 9 i 12 anys participants al taller regular Cos Escènic.

Projecte recolzat pel Consell Italià, Direcció General de Creativitat Contemporània, Ministeri Italià de Cultura.

 

 

 

 

 

Dirigit per Alessandro Quaranta

Gratuit.

Inscripcions:
info@cra-p.org / 666 763 504

Alessandro Quaranta és un vídeo artista, graduat a l’Acadèmia de Belles Arts Albertina de Torí. En la seva pràctica creativa, adopta un enfocament simbiòtic d’immersió-escolta respecte al que crida la seva atenció; persones, coses o animals, que documenta amb el vídeo. En els seus vídeos també registra situacions i contextos sensibles, a partir dels marges i els confins: naturals i polítics, materials i immaterials. En particular, presta particular atenció a la relació entre els espais i les comunitats que els habiten o travessen. Les seves obres han estat exposades en mostres col·lectives i individuals en diversos països d’Europa.

 

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org