CRA’P tallers 2011

març – abril – maig: dijous de 19.30h a 21.30h

En aquest taller es proposa generar un espai d’investigació explorant les diferents possibilitats que posseeixen el cos i la veu com a eines fonamentals de l’expressió dramàtica. Alguns continguts que es desenvoluparan son: els principis bàsics de la presència escènica (alteració de l’equilibri-oposició-intenció), l’energia (modulació-projecció-absorció-retenció) i l’acció (espai-temps-dinàmica-ritme-accents-partitures d’accions).

No cal experiència prèvia

Impartit per Vera Livia García

Vera Livia García és llicenciada en Arts Combinades (Teatre-Cinema-Dansa) per la Universidad de Buenos Aires. Actriu, Ballarina i Pedagoga. Inicia els seus estudis a l’escola Armar Danza-Teatro de Buenos Aires. L’any 1996 viatja a Nova York per perfeccionar la seva formació en Dansa (Merce Cunningham Studio, Nikolais/Luis Foundation for Dance, Movement Research i Dance Space). Entre els anys 1999 i 2001 inicia la seva formació en el camp de l’Antropologia Teatral de la mà de Guillermo Angelelli. Com a Pedagoga Teatral imparteix des de l’any 2008, classes de Teatre per a Nens i des de l’any 2003 Seminaris Intensius i trimestrals d’Entrenament Actoral (Antropologia Teatral).


Preu: 75 €/trimestre
Inscripcions: info@cra-p.org o 622 798 789.
 

Fotos CRA’P

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org