CRA’P Col·laboracions 2021

Dimarts 6 de juliol a les 19h
Terrassa del Museu Abelló – Mollet del Vallès

CRA’P presenta al músic i artista sonor Nigul

Presentació de la publicació del cicle Ficcions Urbanes comissariat per Mixité per l’Aparador del Museu Abelló, i acte de cloenda acompanyats de l’artista molletà Nigul que oferirà un concert epíleg. Aquest acte ens servirà per posar punt final als capítols que s’han anat succeint en aquest emblemàtic espai de la ciutat durant els darrers dos anys. Una ciutat que s’ha repensat, des del riu, des d’una relació renovada amb l’entorn natural i paisatgístic, des de la seva gent i els col·lectius i entitats que vetllen perquè sigui cada dia una ciutat més justa i resilient, preparada per fer front als reptes socials, mediambientals i climàtics futurs.

L’acció musical és una constel·lació de sorolls, enrenou, sons i veus de Mollet que esdevenen paisatge. Relats sonors enregistrats durant els darrers quinze anys a la ciutat de Mollet i que ara l’artista transforma, edita, sintetitza a través de la repetició i la superposició de notes sostingudes en el temps, un estil musical minimalista que rep el nom de drone. A vegades, aquestes gravacions són reconeixibles, altres cops són ultraprocessades fins a esdevenir textures i sons totalment diferents creant un nou paisatge sonor de Mollet.

 

 

 

 

 

 

 

Durada: 10-15 minuts acta cloenda + 20-25 minuts concert

Nigul és un músic i artista sonor de Mollet. Co-director de la plataforma de música ambient i experimental Audiotalaia i presentador del programa Núvol de Fum de Ràdio Mollet, dedicat també al minimalisme i l’experimentació electrònica.
https://nigul.bandcamp.com/
http://nuvoldefum.blogspot.com/
http://www.audiotalaia.net/

 

Gratuit. Aforament limitat.

Reserva prèvia en aquest link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScSwHfLtZwx69c0cv6x45i1IJ_1UQupoies3wTfHvOjb6WIGw/viewform

Aquesta activitat és fruit de la col·laboració de CRA’P a l’acte de cloenda del cicle Ficcions Urbanes comissariat per Mixité a l’Aparador del Museu Abelló.

 

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org