CREACIÓ, JOC I MOVIMENT

CRA’P Tallers 2021

Del 29 de juny al 15 de juliol dimarts i dijous de 17h a 18:30h

Especial Taller de Creació

És una proposta que parteix del taller regular COS ESCÈNIC i ara es centrarà en fer un procés creatiu per elaborar el que hem viscut durant aquest estrany curs. A través de la creativitat, el joc i el moviment obrirem un espai per acompanyar i processar conjuntament les emocions i sentiments dels continus confinaments i constants canvis de mesures.

Jugar per fer de les limitacions noves possibilitats.
Moure’s per passar de la frustació a la diversió.
Transformar el control del cos en consciència corporal.
Reconèixer l’espai que ens separa com l’espai que ens relaciona.

L’últim dia es compartirà amb les families el resultat de la creació.

 

 

 

 

 

 

Imparteix Esther Freixa

Grup únic de 4 a 10 anys. Places limitades

Preu: 50€

Inscripcions:
info@cra-p.org / 666 763 504

Esther Freixa. Actriu-performer i creadora escènica, llicenciada en art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Imparteix classes, tallers i cursos de coneixement del cos i moviment des de fa més de 15 anys en escoles de primària, escoles de teatre i dansa, instituts i centres culturals. Alhora, ha presentat el seu treball escènic a diversos països d’Europa i Llatinoamèrica. És membre fundadora de CRA’P.

 

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org