CRA’P resident maig-juny-octubre 2021

COREOGRAFÍAS SELVÁTICAS

Coreografías Selváticas és una investigació per performance que sorgeix de l’interès de la producció sensible al voltant dels moviments i formes de vida vegetal. La curiositat que emana de les plantes va de la mà de l’experimentació, l’alquímia i el cultiu, tres grans camps magnètics on la humanitat pot trobar el fluir de la seva multiplicitat com a aliment / medicina / verí. Això s’estén en el temps, en diferents cultures, amb infinitat de pràctiques que van des de rituals, cerimònies xamàniques, fins a usos recreatius i culinaris. Coreografías Selváticas es pregunta en aquest present si l’encant que té el món vegetal com a forma de relacionar-se amb la vida humana té, com l’art, a veure amb el poder d’imaginar formes de vida que suspenen l’opressió en qualsevol de les seves formes i amb ampliar l’experiència estètica a altres camps de la percepció. Coreografías Selváticas és una dansa que sorgeix de la comunicació amb formes de vida vegetal, és un llibre de botànica en moviment.

 

 

 

 

 

 

 

Adriana Reyes és antropòloga i creadora en el camp de les arts vives. Màster en estudis feministes, s’ha especialitzat en sexualitats i diversitat. Alhora, s’ha format amb diferents artistes entre Espanya, el Brasil i Portugal. Porta més de deu anys immersa en l’estudi de plantes amazòniques. Les ciències socials, les arts vives, els estudis transfeministas i les medicines són els seus camps d’interès, plaer i acció.

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org