CRA’P resident d’abril a juliol 2021

EL VAIXELL EN RUÏNES. ELS EFECTES DE LA DESVIACIÓ DE LA HUMANITAT EN MI.

Aquest és un projecte d’investigació i creació en el qual vull dansar la meva vida. Vull investigar la manera en que el cos expressa allò que he viscut, escoltar el cos per recordar i repassar. Un procés vital dividit en etapes: primer en mans del sistema, pateixo els efectes de la desviació de la humanitat i de la història en mi: l’educació homogeneïtzadora, la separació de la ment i el cos, … Una pèrdua de sentit vital i una desorientació. Encara que també una consciència … i llavors l’aparició de malestars i sentirs del cos assenyalant-me que moltes coses no van bé. La insatisfacció. Llavors comença l’etapa de recerca que em porta a un procés de reparació del que es pot…

 

 

 

 

 

Patricia Sant Mateo Hidalgo (Barcelona, 1979). He estudiat Enginyeria i Antropologia. Sóc una buscadora de què és ser humà i humana. També he estudiat Teràpia d’Expansió de Consciència i Vides Passades, per trobar les dimensions de l’humà, i sóc Terapeuta Menstrual. Ara creant una empresa anomenada OudOca per fer una pedagogia saludable de la menstruació.
Durant molts anys he ballat: jazz, dansa oriental, dansa andalusí, balls llatins (salsa, bachata, …), i en els últims cinc anys estic practicant ballet. També he practicat la dansa improvisació amb música en viu i la dansa “duende”. He realitzat seitai durant més de 10 anys: Katzugen-moviment espontani i yuki-l’acompanyament del cos a través de les mans.

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org