CRA’P Col·laboracions 2021

Divendres 26 de març de 18h a 21h

Aquest taller proposa una exploració personal a través del treball corporal, el moviment i la imaginació activa del nostre món intern i les imatges que l’habiten. Aquestes imatges, relacionades amb arquetips femenins, apareixen com una força vital que s’encarna en la nostra corporalitat, en una mena d’escenari poblat de personatges que donen forma i sentit a aquest món.

A partir de la base que som el nostre cos, aquestes forces arquetípiques ens habiten i adquireixen forma mitjançant la nostra corporalitat. Al connectar amb ella, també podem entrar en contacte amb aquestes energies internes i sentir la seva força, explorar-les i conèixer-les per començar a comprendre el sentit que tenen en les nostres vides.

 

 

 

 

 

 

Facilita: Maria Elisa Al Cheikh

Gratuït

Inscripcions:
cirdjoanabarcala@molletvalles.cat / 93 570 77 47

Espai de CRA’P. Activitat presencial amb places limitades i protocol de seguretat covid. En cas de no poder-se fer presencialment es faria online a través de la plataforma zoom.

Més informació:
info@cra-p.org

Maria Elisa Al Cheikh és llicenciada en Arts. Psicoterapeuta i DMTerapeuta. Psicoterapeuta Corporal i Ballarina. Psicodramatista especialitzada en Psicodrama Arquetipal. Investigadora i docent en l’àrea de la Corporalitat. Actualment treballa a Reus, Tarragona al Centre Mandala, on imparteix cursos i tallers presencials i online.

Aquesta activitat és fruït de la col·laboració de CRA’P al programa de celebració del Dia Internacional de la Dona de l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

 

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org