CRA’P Presentacions 2020

24 d’octubre a les 18h

Recital Poètic-Musical en el qual Danilo Facelli presenta els poemes del seu nou llibre La Tierra y el Barrio
acompanyat per Hugo Martínez a la guitarra.

Un viatge de paraula i acció que ens porta des de Gàmbia fins a República Dominicana, passant pel primer cafè del matí i tres-cents-seixanta-i-cinc girs de planeta a la velocitat d’una branca partint-se sobre un matalàs de molsa.

 

 

 

 

 

 

Amb  Danilo Facelli i Hugo Martínez

Taquilla inversa.
Places limitades amb reserva prèvia: info@cra-p.org / 666 763 504
Terrat de CRA’P

Danilo Facelli (Pando, l’Uruguai 1981). Poeta, recitador i actor. Des de 2004 edita i distribueix la seva obra poètica al carrer. Entre 2005 i 2010 va formar part de les companyies aQú Teatro i Los Estupendos Estúpidos. En 2007 va crear el projecte Vivir del Bolo per a generar xous de poesia, teatre, música i circ. Des de 2014 coordina i presenta el cicle Perifèric Poetry Mataró i imparteix el taller La Paraula Viva. Ha publicat els llibres Soñando Con (2017, Editorial Quaq) i Chupitos (2018, Edicions Tremendes). Des de 2017 presenta al costat de Marc Rodrigo els cabarets Lokal de Risc del Ateneu de 9 Barris. En 2019 va ser seleccionat  pel festival EZTENA (Orereta, Guipúscoa) per a crear i actuar en l’espectacle ALDARRI dirigit per Metrokoadroka i al 2019 ha estat el presentador de la Revetlla Poètica del festival Barcelona Poesia.

Hugo Martínez  (Blanes, 1979). Intèrpret de guitarra espanyola. Des de fa alguns anys, participa en diversos projectes en què la música acompanya el text. L’any 2010 inicia la col·laboració amb el poeta Danilo Facelli, al que acompanya per escenaris d’arreu del territori, i amb el que segueix compartint projectes poètics. L’any 2016
estrena, amb Facelli i Marina Tomàs, l’espectacle Cuento de un hombre que huye, amb els que giraran l’obra en més de quaranta representacions. Un any més tard, el 2017, engega amb Facelli el Recital Todoterreno, i amb el que segueix en actiu en l’actualitat. També ha format parella artística amb el poeta Pedro Toledano, amb el que assoleixen el segon lloc al Fusión SLHam ’18 de L’Hospitalet de Llobregat, i participen en diversos recitals i trobades poètiques a Barcelona i l’àrea metropolitana.
En l’àmbit escènic, ha participat com a guitarrista a les obres de teatre Parole, parole, de la Cia. El Mirall de Blanes (2015), i Per què a mi?, del Forn de Teatre Pa’ Tothom, teatre de l’oprimit de Barcelona (2015-17). En l’actualitat, participa en l’obra de teatre La gitana Shakespiriana, escrita i interpretada per l’actriu Maria Sola, i dirigida per Martí Pereferrer. Amb Maria Sola també va col·laborar l’any 2018 en la creació de la peça musical per al
curtmetratge La plantita (Stevia).
D’altra banda, durant una temporada, va formar part del trio musical Samarsons, junt amb el guitarrista Carly Barnés i la cantant Marta Moran. En l’actualitat, forma el duo musical Anuk amb la vocalista Ana Isabel Alfaro, amb el que participen activament en la proposta Carrers de música de Girona, i també com a guitarra al grup de rumba-latin BANAKÚ.

 

Fotos: Alba Montañez

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org