CREACIÓ, JOC I MOVIMENT

CRA’P Tallers 2020-2021

D’octubre a juny 

Reunió informativa 22/09 a les 18h

És una proposta basada en les arts escèniques del teatre i la dansa, un taller on descobrir el propi cos, la relació amb els altres i el fet creatiu.

A través de diverses tècniques cada nen/a pot desenvolupar la consciència corporal, l’atenció i treballar el moviment des d’un lloc sensorial, obert i propi. Conèixer el cos proporciona major sensibilitat, confiança i seguretat, afavorint la comunicació i la relació amb l’entorn.

S’estableix un espai de confiança perquè cada nen/a pugui explorar i desenvolupar la seva creativitat, acompanyant els processos d’aprenentatge individuals i del grup.

La proposta s’estructura en tres grups d’edats. Amb els més petits es fa un treball de sensibilització d’una hora setmanal, que es conclou en una segona fase de treball més tècnic fins als 8 anys. A partir dels 9 anys s’amplia l’horari amb sessions d’una hora i mitja setmanal per a incloure un procés de creació que es mostrarà en públic en acabar el curs. També hi ha un grup dedicat a nens/es amb necessitats educatives especials, en el qual s’adapta el treball a les característiques de cadascú.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Equip docent Julieta Ferraro, Sigrid Kollmannsperger, Diana Gadish i Esther Freixa

3 a 5 anys – Dimecres 17:15-18:15 i/o Dijous 17:15-18:15
6 a 8 anys – Dimarts 17:15-18:15
9 a 11 anys – Dimarts 18:30-20:00
6 a 14 anys* – Dijous 18:30-19:30
*(nens/es amb necessitats educatives especials)

Preu:
1h setmanal 25€/mes (20€ col·laboradors de CRA’P)
1h i mitja setmanal 35€/mes (30€ col·laboradors de CRA’P)
Pagament trimestral

Inscripcions:
info@cra-p.org / 666 763 504

Julieta Ferraro. Professora de Dansa Contemporània, ballarina i actriu. En els últims deu anys s’ha especialitzat en les àrees de dansa teatre, dansa contemporània, teatre físic i cinema-dansa. Ha ensenyat periòdicament en diversos festivals, projectes, institucions i espais de moviment. Entre els projectes més significatius es troben “Fronteres” (Xile i Argentina) així com la llar d’orfes i presó de menors a Rosario, Argentina.

Sigrid Kollmannsperger. Actriu, performer i creadora escènica. Ha estat membre de diverses companyies teatrals i associacions culturals. Ha treballat en l’atenció socioeducativa a la infància i les seves famílies a través de les arts escèniques. Acompanya nenes i nens en el seu desenvolupament evolutiu a través de la presència, la creativitat, el joc i el moviment. Treballa la memòria amb gent gran a través de la música i el cos. Actualment es forma en Educació Viva.

Diana Gadish. Artista escènica basada sobretot en la dansa contemporània i el clown. El 2007 es gradua a School for New Dance Development, Amsterdam. Ha treballat com a intèrpret i creadora en diversos països europeus i a Llatinoamèrica. Porta més de 10 anys impartit classes i tallers de dansa, expressió corporal i clown a nens/es, joves i adults/es. Actualment també treballa com a pallassa d’hospital amb Pallapupas.

Esther Freixa. Actriu-performer i creadora escènica, llicenciada en art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Imparteix classes, tallers i cursos de coneixement del cos i moviment des de fa més de 10 anys en escoles de primària, escoles de teatre i dansa, instituts i centres culturals. Alhora, ha presentat el seu treball escènic a diversos països d’Europa i Llatinoamèrica. És membre fundadora de CRA’P.

Tots els col·laboradors de CRA’P tenen un descompte mínim del 10% en totes les activitats.

Si estàs interessat però no et va bé el dia escriu-nos, tenim l’opció d’obrir un altre grup.

 

 
 
CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org