CRA’P residents febrer 2020 a abril 2021

THE CHOP SUEY PROJECT

Chop Suey és una pintura, una recepta i el punt d’un fil per crear una història.

A partir de la famosa pintura d’Edward Hopper: “Chop Suey“, nosaltres com a movers explorem el “quiet sentiment” darrere de cada pintura:

– Nightworks

– Automat

– House of the railwood

– Room by the sea

– Summer interior

– Early Sunday Monday

Aquesta obra és l’intent d’acostar-nos a través de la dansa i el teatre a l’atmosfera de Hopper: el seu estil cinematogràfic amb les seves perspectives voyeurs, les seves interaccions dramàtiques, la seva llum i la seva ombra. Aquest és el nostre experiment per donar vida a aquestes figures aïllades que habiten anònimament en llocs urbans. Entre tanta enigma i quietud potser el moviment obri alguna resposta, potser més preguntes, potser només poesia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Julieta Ferraro: artista argentina especialitzada en Teatre Físic, Dansa Contemporània, Dansa Experimental i tècnica Body Weather. Durant els últims deu anys ha treballat donant workshops i tallers a Argentina, Xile i Guatemala. Com a artista freelance ha estat performer i estudiant en diversos llocs com ara Cuba, Xile, Berlín, París, Guatemala, New York i Índia. Durant el 2018 comença la seva investigació en Dansa Contemporània als estudis Siobhan Davies, Londres. Actualment viu a Barcelona, treballant com a actriu, ensenyant a través de tallers i workshops, i en la creació dels seus dos projectes: “Adesso l’Finestra” i “Cia Charol i Ferraro”.

Carolina Charol Stefano: Viu a Barcelona des del 2016 treballant com a ballarina, acròbata i freelance performer. Al 2018 comença el seu treball amb la Fura dels Baus, Teatre Liceu amb Paco Azorín i la seva creació personal en el grup Cia. Charol y Ferraro. Ha treballat per a diversos grups i projectes com Força Bruta Argentina, Vivian Llum Dansa-teatre, Mayra Bonard, Gabriela Barbeiro, Brenda Angiel i altres coreògrafs entre Argentina i Barcelona.

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org