CRA’P Tallers 2020

25 i 26 de gener de 10h a 14h

L’objectiu principal del taller és explorar el lloc que reconeixem i identifiquem com a propi mitjançant el cos, generant diferents maneres de relacionar-nos amb els altres (tacte, vista, percepció, etc.), i prendre gradualment consciència de l’espai que ens conté i sosté.

El taller proposa exercicis col·lectius de moviment en l’espai, de relació amb una altra persona mitjançant l’ús d’objectes, d’exploració de la sostenibilitat del propi lloc en connexió amb l’espai i les situacions que es generen en qualsevol relació.

El taller va dirigit a qualsevol persona, amb o sense experiència en les arts escèniques, interessada a explorar la relació amb l’altre i l’espai que sosté.

 

 

 

 

 

 

Imparteix Toni Cots

Preu:
70€ (55€ col·laboradors i associats de CRA’P, membres de l’APdC, AADPC, AGT i graduats de l’Institut del Teatre).

Inscripcions:
info@cra-p.org / 666 763 504

Espai de CRA’P

Toni Cots ha cursat estudis de teatre i dansa, així com d’arts escèniques tradicionals i arts marcials asiàtiques. Investigador, creador, professor i dramaturg d’arts escèniques. Gestor cultural i coordinador de festivals, projectes i centres de creació de caràcter internacional. Membre fundador de CRA’P. Ha impartit tallers a Europa, Sud América y nord de l’Àfrica.

 

Fotos: Alba Montañez

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org