CRA’P resident octubre 2019 a desembre 2022

EN EL LABERINT

“Partir es dar pasos
fuera de la habitación
con el hilo. El mismo hilo.
La palabra silencio dentro.
Dentro de uno – ¿uno?”
Hilos, Chantal Maillard.

Aquesta peça proposa obrir un lloc a l’instant, on fer un pas fora és fer un pas dins, i a la mà sostenir el fil. En el laberint una de dos, ens trobem o ens perdem per sempre.

Aquest procés creatiu es relaciona amb el mite d’Ariadna, o La senyora del Laberint, com li diu Christine Downing a “La Diosa. Imágenes mitológicas de lo femenino”, així com amb la literatura de Chantal Maillard, i l’obra de l’artista Kiki Smith.

En el laberint es traça un recorregut que no té final, que no té principi. Ella l’atravessa amb el fil, fent del trajecte la seva pròpia trajectòria. A l’interior del cos apareix l’altre, “l’animal – en – mi” que espera, en silenci.

 

 

 

 

 

 

 

Isidora Zegers, es gradua com intèrpret en dansa el 2008, des de llavors s’ha desenvolupat com intèrpret, coreògrafa i professora, alguns dels seus treballs, que ha elaborat en col·laboració amb artistes de diverses disciplines, són: “Voy a bailar una canción que hicieron John y Paul cuando eran amigos” Festival Fronteras Rosario i Festival Escena Doméstica Santiago; “Arrivedeci Amore = Mío” Festival Escena Doméstica Rosario i Santiago; “Refugio” forma part de la Trobada Coreogràfica Sala Arrau del Teatre Municipal, financiat pel Consell Nacional de la Cultura i les Arts de Xile; “Manual de Instrucciones” realitzada amb el suport del Consell Nacional de la Cultura i les Arts de Xile i “Marte”, recentment en residència al Graner, Centre de Creació del Cos i Moviment, Barcelona, actualment en procés. Com a ballarina ha treballat a la companyia del coreògraf xilè Jose Vidal i a Insomnia, de la coreògrafa ítalo argentina Gisela Fantacuzzi.

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org