El cos com a eix i lloc d’experiència

CRA’P Tallers 2019-2020

D’octubre a juny
Dijous de 20:00h a 22:00h

Aquest taller ofereix un procés continuat d’aprenentatge mitjançant pràctiques regulars a partir de sis mòduls. Cada mòdul proposa una visió i un espai de recerca i exploració, així com un temps d’intercanvi i diàleg per indagar en l’escolta, la creativitat, la consciència, l’energia, els impulsos interns, el moviment, l’espai propi i comú.

Aquest taller, impartit per sis docents i professionals de les arts escèniques, està dirigit a persones que vulguin aprofundir en el coneixement del cos, tant com per benefici personal com per el seu desenvolupament professional. No es necessita experiència prèvia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imparteixen: Julieta Ferraro, Esther Freixa, Isidora Zegers, Toni Cots, Diana Gadish i María Elisa Al Cheikh

1 MÒDUL “El cos com a finestra”: 3 octubre – 7 novembre 2019, Julieta Ferraro
2 MÒDUL “Cos endins”: 14 novembre – 19 desembre 2019, Esther Freixa
3 MÒDUL “Pols, ona, espiral, infinit i buit”: 9 gener – 13 febrer 2020, Isidora Zegers
4 MÒDUL “L’espai relacional”: 20 febrer – 26 març 2020, Toni Cots
5 MÒDUL “Habitar l’espai o espai habitable”: 2 abril – 14 maig 2020, Diana Gadish
6 MÒDUL “L’escolta i el moviment”: 21 maig – 25 juny 2020, María Elisa Al Cheikh

Preus:
Un mòdul: 70€ (col·laboradors CRA’P 60€)
Tres mòduls: 190€ (col·laboradors CRA’P 165€)
Sis mòduls: 360€ (col·laboradors CRA’P 300€)

Inscripcions:
info@cra-p.org / 666 763 504

Espai de CRA’P

Julieta Ferraro és ballarina, performer i actriu. Formada en dansa i teatre en diverses escoles a Argentina, Chile, Berlin, Nova York, Índia y Londres. En els últims deu anys ha treballat vinculant diferents llenguatges artístics en el marc del fet escènic. La seva recerca del moviment està basada en una exploració de les qualitats i les imatges.
Esther Freixa és performer, creadora escènica i actriu, llicenciada en art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Imparteix classes, tallers i cursos de coneixement del cos i moviment des de fa més de 10 anys. Alhora, ha presentat el seu treball escènic a diversos països d’Europa i Llatinoamèrica. És membre i fundadora de CRA’P.

Isidora Zegers és ballarina, coreògrafa i professora. Des del 2007 imparteix tallers de dansa i creació a escoles, instituts, fundacions i festivals internacionals. També se ha format en Quiropraxia, Osteopatía Tibetana y Qigong, incorporant aquestes pràctiques a la seva pràctica escènica i pedagògica.

Toni Cots ha cursat estudis de teatre i dansa, així com d’arts escèniques tradicionals i arts marcials asiàtiques. Investigador, creador, professor i dramaturg d’arts escèniques. Gestor cultural i coordinador de festivals, projectes i centres de creació de caràcter internacional. Membre fundador de CRA’P. Ha impartit tallers a Europa, Sud América y nord de l’Àfrica.

Diana Gadish cursa els seus estudis principals a “School for New Dance Development” d’Amsterdam. Com a intèrpret ha treballat en projectes de diversos països. Des del 2004 desenvolupa les seves pròpies peces escèniques. Actualment també imparteix classes de treball corporal a “Laboratorio Escuela” i treballa com a pallassa d’hospital amb “Pallapupas”.

María Elisa Al Cheikh és Llicenciada en Arts (UCV). Magister en Psicologia Social (UCV) de Veneçuela, i Dansa Moviment Teràpia (Universitat Autònoma de Barcelona- UAB). Psicoterapeuta Corporal, DM-Terapeuta, Psico-dramatista, Investigadora en les àrees de Corporalitats, Performance, Espai públic i Política a Veneçuela. Ballarina de dansa contemporània. Fundadora de “Entrecuerpos. Centro de Estudios”.

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org