CRA’P col·laboracions 2012

En motiu del Dia Internacional de la Dansa, CRA’P ha preparat un cap de setmana ple d’activitats que alhora celebren el primer any de vida de l’entitat.
Esperem que cada persona trobi un moment per acostar-se a l’espai de Cra’p per compartir aquest moment tant especial de l’associació.

DIVENDRES 27 d’Abril

18:30 Parc de les Pruneres, Mollet.

Participem en la celebració del DID organitzada per l’Ajuntament amb una mostra del grup del taller UNA PRÀCTICA DEL MOVIMENT, conduït per ANA S COUSO i JORGE HORNO

DISSABTE 28 d’Abril

10:00-11:30 TALLER MOVIMENT I JOC CREATIU AMB ESTHER FREIXA I RÀFOLS

Aquest taller proposa als infants trobar-se amb el seu cos a través del joc, el moviment i la dansa. Conèixer el propi cos i les diverses possibilitats que el moviment en joc ens dóna per establir un espai de confiança on cadascú pugui explorar la seva creativitat i compartir-la amb els altres.
Per infants de 4 a 11 anys.

Esther Freixa i Ràfols és actriu i creadora escènica llicenciada en art dramàtic per l’ Institut del Teatre de Barcelona. Treballa com a intèrpret amb diferents artistes i companyies. Alhora busca línies pedagògiques que permetin la transmissió del coneixement sobre el propi cos i el fet creatiu impartint classe, tallers i cursos. Es membre fundadora de CRA’P, pràctiques de creació i recerca artística.

12:00 XERRADA DANSA MOVIMENT TERÀPIA AMB MARIA RIBERA SALVADOR I MARÍA ELISA AL CHEIKH

La Dansa Moviment Teràpia és una aproximació psicoterapèutica on la dansa, el moviment i el treball amb el cos són vehicles per promoure la integració física, emocional, cognitiva i social de l’individu. És una teràpia que contempla la comunicació no-verbal la qual posa de manifest el llenguatge del cos a partir d’accions, gestualitat, postures o moviments que expressen el món intern de l’individu, i que permeten la relació amb l’altre mitjançant els propis impulsos i necessitats expressives en el marc individual o grupal. Entrada lliure

Maria Ribera Salvador està formada en Psicologia, Dansa i Dansa Teràpia. Investiga de forma transdiciplinària la corporeïtat.
María Elisa Al Cheikh és llicenciada en Arts, menció en cinematografia, ha estat ballarina, professora universitària en cine y psicologia social, investigadora en psicologia política en el tema de la corporeïtat i l’espai públic. És psicoterapeuta corporal, psicodramatista i dansaterapeuta. Actualment estudia Psicologia Junguiana a l’Escuela Venezolana de Psicología Profunda i Dansa Moviment Teràpia a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Fotos: cessió de Mollet a mà

16:00-19:00 TALLER EINES PER A LA IMPROVISACIÓ AMB CECILIA COLACRAI

La proposta d’aquest taller serà aconseguir que el nostre cos i pensament estiguin flexibles, adaptables i actius per poder compartir la nostra dansa. Buscarem facilitar el camí per l’exploració i investigació del moviment a partir de diferents pautes i jocs individuals i en grup, cosa que ens permetrà observar les diferents possibilitats de percepció dels cossos, del temps i de l’espai. La nostra intenció és compartir, celebrar i comunicar a través del moviment.
No cal experiència prèvia.

Cecilia Colacrai és ballarina, coreògrafa i professora de dansa contemporània i improvisació. Resideix a Barcelona des de l’any 2002. Ha desenvolupat el seu propi treball al costat d’artistes de diferents disciplines com el circ, el teatre, el vídeo i la música.

Fotos: cessió de Mollet a mà

20:00 PORTES OBERTES UN ANY AMB CRA’P

Trobada amb l’equip de Cra’p amb pica-pica, projecció vídeo Simbiòtic 2011, presentació llibre Loving effects, música amb Dj Olimpia.
Entrada lliure

Fotos: CRA’P

DIUMENGE 29 d’Abril

11:00-14:00 TALLER LA FORMA DE LA MEMÒRIA AMB LAIDA AZKONA GOÑI

Us proposem un apropament pràctic i creatiu a la memòria. Podrem jugar amb els propis records i fins i tot reinventar-nos-els. Es proposaran exercicis d’improvisació amb els que treballarem i construirem a partir dels nostres records, ja siguin reals o ficticis.
Per aquest taller cal portar una fotografia o imatge de la nostra memòria i una imatge d’un personatge que ens inspiri.
No cal experiència prèvia.

Laida Azkona Goñi és ballarina i creadora. Acabà la seva formació a SEAD, Trisha Brown Company Studio i Movement Research (New York). Es dedica a la creació en torn a les arts del moviment, és cofundadora de Hierba Roja Danza i ha col·laborat com a performer amb diverses companyies dins i fora de Catalunya.

 

Els tallers tenen un preu de 10 eur (5 eur pels col.laboradors de Cra’p).
El taller infantil de dissabte al matí són 5 eur.
Inscripcions:  info@cra-p.org o 622 798 789.

Us preguem confirmeu assistència a la xerrada i portes obertes al mail info@cra-p.org o al telèfon 622 798 789.

TOTA LA INFORMACIÓ AL DOCUMENT ADJUNT

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org