CRA’P col·laboracions 2012

RODA DE CANT I DANSA PER AJUDA ALIMENTÀRIA A BURKINA FASO

Diumenge 22 d’abril de 10h a 14h

Cra’p acull aquesta proposta de Víctor Turull amb l’objectiu de recollir fons per ajudar a comprar sacs de blat de moro i arròs per al clan de Kabré Tiim Saidu, cap de Tradicions i Xaman del poblat de Kokologho. El clan reuneix unes 500 persones entre adults i nens i en aquest moment estan passant una situació crítica en la seva supervivència a causa de la sequera que assola aquesta regió en els últims anys. Podeu veure l’enllaç d’El País aquí. El total de la recaptació s’enviarà la primera setmana de Maig.

Us preguem compartir aquesta informació.

Impartit per Víctor Turull

 

 

 

 

 

 

EXERCICI INSPIRAT EN LES CERIMÒNIES FUNERÀRIES DE BURKINA FASO

Aquesta roda està inspirada en la cerimònia funerària de l’ètnia Mossi de Burkina Faso. Víctor Turull ha assistit personalment a diverses d’elles en els últims 15 anys. És una roda de cant i dansa en el qual comparteixes i experimentes l’energia creada en el cercle cantat i ballat. Consta de dos passos molt simples i altament energètics en la seva repetició: un pas de concentració d’energia i un segon pas en el que s’allibera aquesta energia conjunta d’una manera orgànica i harmònica a través del cant. Són tres sèries de 45 minuts cadascuna amb un descans de 15 minuts de respiració conscient, fent un total de 4 hores ininterrompudes.

No cal experiència prèvia

Víctor Turull és creador escènic, actor, ballarí i cantant. El seu treball artístic està vinculat a l’acció-performance. És també terapeuta de so i professor de veu. Més de vint anys com especialista en Xamanisme Africà. Creador del mètode Biovoz, sistema holístic per a la consciència de la veu i la respiració.


Bo d’ajut: 20 eur
Inscripcions: info@cra-p.org o 622 798 789.

Més informació: www.victorturull.org

 

 

 

 

Fotos: CRA’P

 

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org