CRA’P resident març 2019 a març 2020

ESTUDI SOBRE EL FUM. Primer apunt: “Memòria d´un instant”

Memòria d’un instant proposa un viatge interior en el que es reflecteixen moments interromputs, fragments d’allò passat que un dia va ser present, a partir d’un cos desorientat en moviment que fa memòria.

Aquest primer apunt proposa construir un catàleg d’accions, a la recerca d’un gest que es reinventi amb cada vincle, cada relació. És un aproximar-se al cos com a ruïna, a les restes que queden de tot el que passa. Què es desvetlla quan el cos es troba amb la seva pròpia història sempre inacabada?

Ana Sánchez. S’ha format estudiant dansa en diferents escoles i estudis de Madrid, Barcelona i Tessalònica (Grècia), i participant en tallers i festivals d’Europa i Israel. Ha col·laborat amb companyies i creadors de Grècia (Vis Motrix, Popi Sfika), França / Japó (projecte RE-BE 2011-2016 de Masaki Iwana) i Israel. El 2010 finalitza el Master in Contemporary Arts Practice and Dissemination (L’animal a l’esquena / UdG / Dartington College of Arts) on investiga el cos com a experiència de la intimitat. En els últims anys es forma com a monitora de Seitai. Ha col·laborat amb diferents associacions culturals: Nomeolvides Co. (Tessalònica / Grècia), CRA`P, i amb Espaidó per a la difusió de Seitai.

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org