Comença el seu camí escènic al 1995 a “Antzerki Eskola” (Bilbao). Amb “Chusma Teatro” investiga el teatre experimental i físic treballant sobretot al carrer. El 2005 es llicencia en Belles Arts a la U.P.V. (Bizkaia). Els dos últims cursos (Oporto i Altea) aprofundeix el seu treball sobre el material de la troca de llana i el concepte caminar en diversos contextos naturals.

La vida la porta a Madrid. Cursa el primer cicle del doctorat d’Art Teràpia investigant en el concepte del “Joc” de la mà de la directora del mateix, Noemí Martínez. Imparteix tallers i formacions en diversos col·legis i centres d’acollida.

Des del 2007 el viatge de l’amor la porta a Catalunya on resideix actualment. S’imbueix de ple en la “Xell” (Xarxa Educació Lliure) participant activament. És educadora/acompanyant en els projectes “Xantala”, “El Tatanet”, “L’arbreda” i “Xicalla”. Alhora treballa amb persones amb discapacitat física i intel·lectual destacant la tasca per a la “Fundació Catalonia” com a tècnica responsable de la coordinació de l’Àrea de creativitat.

Al febrer de 2016 juntament amb Javier Fernández funda “TierraCorazón”. Associació dedicada a la pedagogia, l’art i la permacultura realitzant tallers i activitats amb nens i nenes.

Des del novembre del 2016 és membre de l’equip de CRA’P – Pràctiques de creació i recerca artística.

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org