Diana Gadish, cursa primer cicle de Belles Arts a la U.B. i en el 2007 es gradua de S.N.D.O. (Estudis superiors de coreografia a Amsterdam). Fa les pràctiques de final de carrera amb David Zambrano a Soul Project i amb Diego Piñón (www.butohritualmexicano.com).
Com a intèrpret ha treballat en projectes de dansa, teatre, clown i “performance art” en diversos països (Holanda, Bèlgica, Àustria, Suïssa, Alemanya, Espanya i Mèxic), amb els artistes Amaranta Velarde, Maria Stoyanova, La Fura dels Baus, Joao Negre , Jeremy Wade, Guillem Mont, Katerina Bakatesaki (amb coreografia de Min Tanaka), etc. De l’any 2003 al 2007 va ser membre del grup interdisciplinari d’improvisació de música i dansa The Moving Point (Amsterdam).
El 2008 entra en contacte amb el món del clown treballant al costat de Jango Edwards a Cabaret Cabrón. Com a clown es forma, entre d’altres, amb Christophe Thellier, Fanny Giraud, Miner Montell i Jef Johnson. Crea els seus propis números de clown (“esquetxos”), amb els quals actua en nombrosos cabarets, festivals i trobades de poesia. Amb un d’ells guanya el Primer Premi al Festival Còmic de Figueres del 2011.
Com a creadora, maneja un llenguatge personal i inclassificable, amb el cos i la comicitat com a eix central. Amb les seves creacions Hiccup for Home (2007), Genesis Joplin (2009), Lucy Live (2013), Handle with care (2016) i Atlantis. Esbós d’un paisatge (2018) ha actuat en varis països europeus i d’Amèrica Llatina.
En el camp de la docència ha impartit classes de dansa i expresió corporal a nens, adults i joves a les escoles Col·legi de Teatre, Laboratorio escuela, Escola La Falguera de Lliçà del Vallès i a l’escola Santa Isabel. També ha impartit tallers intensius de clown per a adults i per joves en diferents centres i instiuts. En el 2018-2019 va fer el projecte En Residència a l’institut Joàn Boscà, projecte que consisteix en elaborar una obra artística amb una classe d’institut durant tot un curs escolar.
Desde 2015 treballa com a pallassa d’hospital amb l’ONG Pallapupas i imparteix classes de Mètode Paula (treball corporal) al Laboratorio Escuela. També és membre de CRA’P – pràctiques de creació i recerca artística.