Nascuda a Israel, ve a viure a Catalunya als 8 anys. Estudia 2 anys Belles Arts a la U.B. (Universitat de Barcelona) i el 2007 es gradua en Estudis Superiors de coreografia a S.N.D.O. (School for New Dance Development) -Amsterdam-.
El 2008 entra en contacte amb el món del clown a través de Jango Edwards i el seu Cabaret Cabrón. En aquest mateix any comença a crear els seus propis números -sketchs-, actuant en nombrosos cabarets, festivals i trobades de poesia.

Com a intèrpret ha treballat en projectes de dansa, teatre, clown i performance art en diversos països (Holanda, Bèlgica, Àustria, Alemanya, Espanya i Mèxic). Va fer pràctiques amb David Zambrano a Soul Project i amb Diego Piñón (Mèxic). Va ser membre del grup interdisciplinari d’improvisació de música i dansa The Moving Point (Amsterdam). Ha treballat en projectes d’Amaranta Velarde, Maria Stoyanova, La Fura dels Baus, Joao Negro, Jeremy Wade, Guillem Mont, Katerina Bakatesaki (amb coreografia de Min Tanaka), la companyia els Zinc Co, entre d’altres.

Paral·lelament crea i actua amb les seves pròpies creacions, amb els solos Genesis Joplin (2010), Lucy Live (2013) i Handle with care (2016). Actualment també treballa com a pallassa d’hospital amb Pallapupas i imparteix classes de dansa contemporània i Mètode Paula al Col·legi de Teatre de Barcelona i Laboratori escola.

Des del març del 2016 és membre de l’equip de CRA’P – pràctiques de creació i recerca artística.

www.dianagadish.com

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org