CRA’P resident abril – juny 2012

VERSOS CURTS

“En l’intent d’ocultar la fragilitat em sento feble. Em sento forta quan la reconec. Com més força utilitzo, més m’allunyo. Més a prop estic quan sóc fràgil.”
Versos Curts és un treball sobre la fragilitat i la no fragilitat, prenent els girs com a moviment base, com un endinsar-se i una manera de trobar-se respecte al propi eix. L’escriptura apareix dels trasllats, el dibuix que es crea en l’espai dels moviments i les intensitats.
Aquest treball està en procés de creació.

 

 

 

 

 

 

Valeria Linera s’ha format en dansa contemporània a l’Argentina i Catalunya, on ha impartit classes i creat les seves pròpies peces. Actualment dirigeix el projecte Dial Arts, que promou la creació de peces de dansa basades en obres o artistes d’altres sectors de l’art, i que està dirigit a espais d’exhibició no convencionals.

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org