CRA’P Tallers 2019

23-24 de febrer i 9-10 de març de 16h a 19h

Taller de creació per explorar les relacions afectives i sentimentals.
T’imagines com seria el cos de l’amor si aquest cos fos el teu propi cos? Pot l’amor oferir-nos una manera de sentir que construeixi nous afectes, noves mirades, altres complicitats? Quin lloc té el poder en la relació d’un mateix amb els altres? És un poder que controla, imposa i etiqueta? O és un poder que empodera a cadascú creant confiança, empatia, acceptació i una sensibilitat compartida?

A partir de diverses pràctiques i eines provinents del teatre i la dansa crearem una situació escènica que obrirem al públic el dissabte 16 de març. Espai de CRA’P a les 20h.

Dirigit a joves de 14 a 16 anys.

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotografia Judith Vizcarra

Conduit per Esther Freixa

Gratuït

Inscripcions:
info@cra-p.org / 666 763 504

Espai de CRA’P

Esther Freixa i Ràfols és performer, creadora escènica i actriu, llicenciada en art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Imparteix classes, tallers i cursos de coneixement del cos i moviment des de fa més de 10 anys. Alhora, ha presentat el seu treball escènic a diversos països d’Europa i Llatinoamèrica. És membre fundadora de CRA’P.

Amb la col·laboració d’INCA Catalunya i La Tramolla.

 

Fotos: Alba Montañez

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org